Ne trebuie bona, ce ne facem?????la 36 de ani m-am trezit mamica! Dupa oarece inceracri de durata, s-a intamplat si asta. Am o fetita frumoasa si dragalasa si poznasa foc! Nu mi-a fos... |
4 mesaje |
by: marlenalili ai gasit bona? |
par pe corp la 1 anSe (s-a) mai confruntat cineva cu par pe corp la 1 an , fetita,???? ii mai cade sau ramane asa??? Astept un sfat , alinare...... |
1 mesaje |
by: simonafarcas NU ITI FA GRIJI! |
copii si pisicilecum s-ar intelege oare un copilas de 4 ani cu o pisicuta mica? eo idee buna? |
1 mesaje |
by: Lilly_Buterfly de ce nu? |
numele copiluluicum alegeti numele copilului?din familie,al nasilor? |
3 mesaje |
by: simonafarcas nume de pe internet |
Ajutati-ma cu sfaturile voastreAm un baietel de un an si o luna, si aseara dupa ce s-a culcat la ora 21, s-a trezit dupa vreo 3-4 ore urland. Tipetele si plansul au durat toata noap... |
7 mesaje |
by: simonafarcas ceaiul de chimen |
Pronuntia consoanei "r"Fata unei colege are 3 anisori si un pic si nu reuseste deloc sa pronunte concoane "ra". Ea saracuta tot incearca, insa nu ii iese. Din ce cauza au co... |
1 mesaje |
by: Scorpion_girl Este inca micuta |
filmat dadacaoare e o nebunie daca as vrea sa instalez o camera video sa-mi urmaresc dadaca? adica sper ca nu e ilegal sau ceva insa incep sa am dubii cu privire l... |
3 mesaje |
by: Wonderland ai tot dreptul |
Ce contine trusoul bebelusului?Voi merge la un botez in doua saptamani, la bebele unei bune prietene. M-a rugat sa o ajut cu trusoul bebelusului, sa fie complet pana atunci, insa eu... |
1 mesaje |
by: Autumn Ai grija |
Copil extrem de rasfatatSora-mea este disperata din cauza nepoata-mii. Face luna asta 3 ani si a devenit un mic monstru super rasfatat care incepe sa urle absolut din orice, ... |
7 mesaje |
by: Wonderland este bine |
Analize imposibil de facutBuna, am si eu o intrebare. Cum se pot lua niste analize de sange unei fetite foarte grasute, ale carei vene nu se vad deloc? O amica este disperata, ... |
1 mesaje |
by: Lilly_Buterfly din cate stiu eu, nu |
invatul are si dezvat...dar cum.......????fetita mea are 1 an si 5 luni de cele mai multe ori nu adoarme daca nu este leganata pe picioare......adoarme singura doar atunci ca... |
1 mesaje |
by: camelia10 orice invat are si dez... |
caut carucior pentru copil de 1 anAm o problema, nu stiu ce carucior este potrivit pentru copilasul meu de 1 an. As dori un sfat de la mamicile mai experimentate decat mine.Am vazut un... |
1 mesaje |
by: tashulina Este vorba |
Nepoata mea inca mananca noaptea!Am o nepotica de aproape 2 anisori si inca se trezeste de doua ori pe noapte pentru a bea lapte!Sora mnea nu o poate dezvata de obiceiul acesta. Cateo... |
7 mesaje |
by: Wonderland ei |
Femeile sunt tratate ca niste animale pe patul de nastereAm o prietena care a nascut de curand in Romania.Fetelor nu este posibil ca un doctor sa nu se uite la tine decat in momentul in care ii bagi bani in ... |
2 mesaje |
by: noemi80 hy |
fata mea de 1 an si 4 luni nu ma ascultaNu stiu ce sa ma mai fac cu fetita mea,nu ma asculta deloc parca ma ignora total.Fiind primul copil am alintat-o foarte mult de la inceput mai ales so... |
13 mesaje |
by: Lucimatei 1 |
parazitii intestinaliI-am facut micutei in vara tratament cu Zentel dupa cateva zile a facut in cacutza niste firicele mici si subtiri de vreo 1 cm.Pe urma a continuat sa ... |
2 mesaje |
by: gabycarmen Paraziti intestinali c... |
vaccinul pneumococcicFetelor stiti cumva daca a intrat in programa de la medicul de familie vaccinul pneumococcic ,eu auzisem ca de la 1 ianuarie este gratis.Astept raspun... |
2 mesaje |
by: nicole8220032003 Este o rusine ceea ce ... |
cum ingrijim dintisorii de laptebuna sunt Cristina mamica unui baietel de un an si jumatate pe care in fiecare zi incerc sa-l conving ca pasta de dinti nu se mananca daca aveti vreun... |
12 mesaje |
by: simonafarcas Pana la 3 ani NU! |
votati o printesabuna fetelor, am o rugaminte la voi, roberta este nepotica mea si participa la campania tedi. daca vreti puteti sa o votati la http://www.aventuratras... |
2 mesaje |
by: cotuca votat! |
cum il educam fara bataie?E rasfatat si plange daca nu ii dam sa manance doar ce vrea, cum il educ fara sa planga si fara sa se supere? Cand se apuca de plans plange ore in sir... |
1 mesaje |
by: Lilly_Buterfly lasa-l sa se calmeze |
Nepotelul meu are 2 ani si nu vorbestede adaugat este faptul ca se uita foarte mult la desene animate si nu se joaca prea mult cu alti copii...in schimb parintii lui vorbesc cu el cand au ... |
1 mesaje |
by: Lilly_Buterfly sa stii |
Copilul meu musca.Este rasfat??????Buna. Am un copil de 1 an si 2 luni si este foarte rasfatat. De la un timp musca pe toata lumea , nu stiu cum sa-l dezvat de acest lucru. Daca voi ave... |
11 mesaje |
by: simonafarcas INDOAIE NUIAUA CAT E C... |
Iti place sa-ti supraveghezi fostii iubiti pe Facebook? Adori sa mai rasfoiesti prin pozele fostilor colegi de scoala? Fa-ti acest test amuzant si afla care-ti sunt obiceiurile online!
mai multe detaliiIncearca un cocktail racoritor, un cocktail care sa-ti trezeasca toate simturile si care sa fie intocmai pe gustul tau.
mai multe detalii
Te asteapta cele mai hot piese semnate de tinerii designeri romani, cele mai cool piese vintage...
Pielea ta are nevoie de o pregatire temeinica pentru vara, astfel incat sa fie sanatoasa si gat...
Zi de zi citim informatii despre ce e corect si ce nu e bine sa folosim in ingrijirea noastra z...
Petrecerea de banchet se apropie si cu siguranta, toate domnisoarele se pregatesc din timp pent...
Atunci cand alegi un costum de baie, este indicat sa nu te rezumi doar la modelul acestuia.
Centrul Espress Lahovari s-a transformat in Avon, the Beauty & Business Center.
Un studiu a aratat ca aproximativ 80% dintre tinerii cu varste cuprinse intre 12 si 20 de ani s...
Tratamentul pentru acnee poate fi atat local, prin aplicarea unor creme direct pe pielea afecta...
Aparatele cu radiatii UVA si UVB testeaza rezistenta la soare si vindeca anumite boli de piele,...
Vara trebuie sa folosim produse cosmetice cu masura si sa optam pentru cele cu factor SPF , pot...
Cu trecerea anilor, santurile nas-gura si de sub buze se adancesc, colturile gurii coboara, pom...
Impreuna, toate metodele de combatere a celulitei ne pot ajuta sa imbunatatim aspectul pielii, ...
Uimitor sau nu, poti sa iti dai seama cat de fideli sunt barbatii din viata ta, atat in functie...
Masturbarea feminina se regaseste in fanteziile erotice ale tuturor barbatilor, mai ales daca i...
Semnul zodiacal care influenteaza destinul iubitului tau iti sugereaza cat de important este se...
Partidele de sex pot fi cu adevarat fierbinti doar in momentul in care ambii parteneri sunt dis...
Ravnesti dupa o briza de aer proaspat in dormitor? O serie de jocuri erotice care combina sexul...
Un nou inceput de luna iti aduce predispozitii diverse in viata amoroasa. Horoscopul lunii Mai ...
Diamantele nu sunt numai pentru cei bogati ci si cei ce vor sa isi asigure o sursa de venit la ...
Peste jumatate dintre cei inscrisi pana in prezent la trainingul certificat `Marketing-ul prin ...
Un client nemultumit iti poate strica ziua si iti poate pune bete in roate, insa mai mult decat...
Ora de care dispui in pauza de masa este esentiala pentru o stare psihica buna, dar si pentru m...
Ai depus CV-ul, ai fost chemata la interviu, dar totusi angajatorul nu a mai dat ulterior niciu...
Banuiesti sau ai aflat cu certitudine ca esti platita mai prost decat alti colegi de-ai tai, de...
Fiecare mama are momente in care doreste sa primeasca un raspuns clar la urmatoarea intrebare: ...
Copiii sunt expusi la scoala unor forme diverse de violenta, pe primul loc fiind cea intre elev...
Este sanatos ca cei mici sa petreaca mult timp in aer curat, dar nu se recomanda expunerea fara...
Sarcinile multiple au rasarit din ce in ce mai mult in ultimii ani printre vedetele de pe tinut...
Nu toti parintii au dreptul (legal) sa aleaga numele bebelusului dupa cum doresc si in functie ...
Sarcina este o experienta in viata ta cu care este posibil sa nu te mai intalnesti.
Mersul pe bicicleta poate fi benefic pentru sanatate, dar poate afecta viata sexuala a femeilor...
Centrul Medical Bioderm impreuna cu Laboratoarele La Roche-Posay organizeaza intre 21-25 mai 20...
Lupusul este o boala despre care se cunosc foarte putine informatii, o patologie complicata, im...
Evenimentul face parte din campania nationala de testare si educare, organizata in perioada 7-1...
Caldura excesiva ne afecteaza corpul in moduri diferite, iar reactiile din partea acestuia nu i...
Probabil ca de-a lungul vietii te-ai confruntat cu dureri ascutite, spontane, pe care nu ti le-...
Sprint Media Group si METALHEAD.ro va invita, joi, 24 mai, in Hard Rock Cafe, la un concert ext...
Programul din acest an cuprinde expozitii, concerte, spectacole de teatru, reprezentatii de dan...
Pentru cea de-a treia oara consecutiv, romanii au spus `Let`s Do It, Romania!` si au demonstra...
Dupa ce Cristian Gog a castigat premiul cel mare la Romanii au talent, a inceput un val de cont...
Sambata, echipa feminina de gimnastica a Romaniei, formata din Catalina Ponor, Sandra Izbasa, D...
Marele castigator Romanii au Talent (sezonul 2) a fost Cristian Gog. Cristian a castigat marele...
Carmen Bruma ne dezvaluie cateva dintre secretele unei siluete de vis, a unei vieti sanatoase s...
Astazi se lanseaza campania `Doza Zilnica de Lactate` (DZL), un proiect sustinut de dr. Mihaela...
Programul abdomenul plat de la Nestlé Fitness este partenerul pe care te poti baza pentru a-ti ...
Chefii de la MasterChef ne recomanda sa nu mai credem in mitul conform careia shaorma este sana...
Pachetul 3S: SANATOASA, SUPLA, SATULA te invata cum sa Slabesti sanatos, rapid si necostisitor ...
Cateva dintre vedetele din Romania au ales sa urmeze acest stil de viata iar altele au renuntat...
Romprest se alatura eforturilor de protejare a mediului si de sustinere a actiunilor eco-civice...
Un sfert din populatia Europei sufera de cel putin o alergie pe parcursul vietii, fie ca depist...
Noul Ergorapido cu tehnologia BRUSHROLLCLEAN te ajuta sa mentii casa curata si iti lasa timp si...
Moliile sunt insecte care ataca tesaturile din casa ta, indiferent ca este vorba despre lenjeri...
Mirosurile grele din casa ta iti provoaca neplaceri, iar spray-urile si odorizantele din comert...
Mansarda ta este neamenajata si simti ca pierzi un spatiu pretios din cauza lipsei de idei?&nbs...