Sfaturi pentru viata sexualaBunaSunt intr-o relatie de 9 luni cu o fata si de cand m-am cunoscut intim cu ea am observat ca interiorul vaginului ei exista o pielita verticala ce ... |
1 mesaje |
by: Wonderland mai bine |
Este posibil asa ceva?Am incercat pentru prima data cu pr meu(eu fiind virgina) sa face dragoste.M-a durut foarte tare si nu am reusit.El a avut prezerv atunci cand a incer... |
5 mesaje |
by: daya :) |
Va rog un sfat !!!! :(Am si eu o nelamurire si as vrea din suflet sa ma ajutati.eu iau anticonceptionale de 3ani!Luna trecuta pe 1 mi-a venit menstruatie si pe mine ma tine... |
2 mesaje |
by: tashulina intrebare |
UN sfat urgent,va rog!!!Buna ziua! am luat anticonceptionale yasmin 2 ani si am renuntat la ele de 3 luni,,,,in prima luna dupa ce am renuntat mi.a venit pe 20, a 2 luna pe 2... |
1 mesaje |
by: Wonderland buna |
Sexul a devenit o corvoada pentru mine...Am decat 21 de ani si sexul pentru mine a devenit o corvoada. Mai precis nu-mi mai place... De ce? Habar n-am!De vreo 4 luni am terminat o relatie de ... |
2 mesaje |
by: LOLITALOVE dal drxxu pe ala cu ca... |
Va rog mult am nevoie de un sfat sau o parere!Buna tuturor! Am si eu o mica' sau mare problema si m-ar ajuta mult sa mi se spuna mai multe pareri sau solutii chiar! Am un iubit de 9 luni,si de fie... |
10 mesaje |
by: eddya deci |
Am nevoie de un sfat, o incurajare, orice. Va rog.Buna all! Sunt noua pe aici, deci nu stiu daca s-a mai vorbit despre ceva asemanator. Am 18 ani si in urma cu o luna mi-am inceput viata sexuala cu pr... |
4 mesaje |
by: LOLITALOVE bravo fi precauta |
Un sfat va rog!Buna! am si eu o mare problema' daca o pot numi asa,in timpul actului sexual cu iubitul meu,ma ud tare si repede,el nu este foarte incantat,si as vrea... |
4 mesaje |
by: electronicguest Atentie |
sunt ingrijorata..ajutor!:(am si eu o intrebare: cand te duci la academia de politie sau la academia militara conteaza daca esti virgina sau nu?:D |
4 mesaje |
by: Semika asta era motiv de grij... |
ajutorbuna ,am 24 de ani si am 6 ani de cand mi-am inceput viata sexuala , si de atunci ma confrunt cu o problema . Pe toata durata preludiului totul este i... |
5 mesaje |
by: Eva31 Auzi, tu te mai simti ... |
sfatse poate trata vaginismul? care sunt sansele de vindecare? |
4 mesaje |
by: popeskraluk vaginism |
am o problema!Am avut primul contact sexual cu prietenul meu. De atunci am mai avut 2 contacte dar de fiecare data mi-a curs sange. Este ceva in neregula? Sau este ... |
3 mesaje |
by: Eva31 E ceva in neregula. |
Ejaculare Precoce.. Cauze, SolutiiBuna ziua, Am 22 de ani si o mare problema.. ejacularea precoce..De cate ori incep un act sexual cu vreo fata, penisul meu intra intr-o erectie foarte... |
1 mesaje |
by: tashulina din experienta ta |
sunt disperata!!!!!!!!!mi-a venit stopul in fiecare luna.... pe 21. Si am citi k poti fi gravida chiar daca iti vine menstruatia. nu am avut simtome k as putea fi gravida. d... |
3 mesaje |
by: Eva31 De ce? |
Testarile pentru boli cu transmitere sexualaAtunci cand o relatie este la inceput si niciunul din parteneri nu stie cu exactitate trecutul sexual al celuilalt mi se pare absolut normal si sanato... |
1 mesaje |
by: Wonderland testari |
:)Buna.am si eu o problema si nu prea stiu cum s-o rezolv, nu stiu daca este chiar o problema...sunt casatorita de 2 ani, inainte de sotul meu am avut o... |
2 mesaje |
by: Eva31 Nu ai o problema |
fantezia prietenului meu...Buna!Fantezia prietenului meu este de a face sex cu 3 femei. As dori sa inteleg ce determina o astfel de fantezie si daca trebuie sa ma ingrijorez din... |
4 mesaje |
by: Eva31 Trimite-l la psihiatru... |
O parere, va rog! :)[b]Am facut astazi dimineata sex cu prietena.. A fost al 2-lea contact de cand suntem impreuna.. Si nici acum, a 2-a oara.. (a 2-a oara si in total pe... |
4 mesaje |
by: Eva31 ``Ceva`` ce? |
Ejaculare PrecoceBuna ziua, am o problema de natura sexuala. Nu pot sa tin mai mult de 30 de sec-1 min, ejaculez involuntar. Am incercat Stud Forte si a avut un mic ef... |
2 mesaje |
by: Adrian4u rasp |
Sexul anal iti poate distruge relatia?DA! Mie mi-a distrus-o in 2 feluri:1) Am refuzat categoric sexul anal2) Si-a gasit pe alta care accepta, si a ales-o pe ea. Asta ar fi povestea mea pe... |
8 mesaje |
by: Eva31 Sexul anal intra la pe... |
Un pic de ajutor!!!acuma seara am avut contact sexual cu iubitul....si el crede ca o mai lasat ceva in mine....desi a ejaculat pe burta.....ce ma sfatuiti sa fac?? |
4 mesaje |
by: Eva31 Un test de sarcina |
Sex cu gandul in alta parteAti facut vreodata sex cu gandul la altcineva? Nu neaparat pt ca nu vroiati persoana cu care faceati sex, insa pt "stimulare mentala", mai mult... |
4 mesaje |
by: laviniaaa da.. |
nu stie ce vreaam stat cu un baiat timp de 2 luni,ne simteam bine si in pat si asa cand ne vedeam,mia zis k incepe sa tina la mine,imi spunea cuvinte frumoase si ina... |
4 mesaje |
by: Eva31 Daca nici el nu stie c... |
Ajutor!!!:(Acum aproximativ 2 luni am avut un contact sexual neprotejat care a durat cam 5-10 minute..e o intrebare cam prosteasca,dar imi fac curaj:pot fi insar... |
3 mesaje |
by: Eva31 Ca un fapt divers... |
Nu stiu ce decizie sa iau!!! HelpSalutare..ma numesc Leona si am o mare dilema.Am o relatie de 4 ani..la inceput era totul era desprins din basme..cu timpul au aparut unele probleme, ... |
5 mesaje |
by: Eva31 Ajutor |
ajutati-ma va rog cu un sfatbuna isabella ma numesc si m apelat lka aceasta varianta pt k nu mai stiu ce sa ma fac,nu mi-a mai venit ciclul de 2 luni,imi cade foarte mult par,sun... |
4 mesaje |
by: Eva31 Sfat |
ma iubeste sau e doar sex?ma intalnesc de ceva sapt cu un tip cu care initial am convenit sa fim amici...intre timp am avut si relatii intime si nu a fost extraordinar pt ca pa... |
5 mesaje |
by: Eva31 E doar sex. |
ruptura la intrare in vaginbuna.am si eu o problema in timpul actului sexual.Desi folosim lubrefianti daca nu sunt suficient de excitata, de fiecare data mi se rupe la intrarea ... |
3 mesaje |
by: Eva31 Continuare... |
cum ii spun ca sunt virgina?buna! am 23 d ani si culmea... sunt virgina :D greu d spus cum am rezistat pana acum... in fine... am un prieten de ceva timp, si nu stiu cum si cand ... |
3 mesaje |
by: Eva31 De ce sa il sochezi? |
Dureri..:(Buna..am si eu nevoie de cateva sfaturi va rog:-s..de cateva zile ma dor "sfarcurile" desi sanii nu ma dor deloc:( oare dc?nu ma dor foarte tare,dar t... |
2 mesaje |
by: Eva31 Ai probleme hormonale.... |
Iti place sa-ti supraveghezi fostii iubiti pe Facebook? Adori sa mai rasfoiesti prin pozele fostilor colegi de scoala? Fa-ti acest test amuzant si afla care-ti sunt obiceiurile online!
mai multe detaliiIncearca un cocktail racoritor, un cocktail care sa-ti trezeasca toate simturile si care sa fie intocmai pe gustul tau.
mai multe detalii
Te asteapta cele mai hot piese semnate de tinerii designeri romani, cele mai cool piese vintage...
Pielea ta are nevoie de o pregatire temeinica pentru vara, astfel incat sa fie sanatoasa si gat...
Zi de zi citim informatii despre ce e corect si ce nu e bine sa folosim in ingrijirea noastra z...
Petrecerea de banchet se apropie si cu siguranta, toate domnisoarele se pregatesc din timp pent...
Atunci cand alegi un costum de baie, este indicat sa nu te rezumi doar la modelul acestuia.
Centrul Espress Lahovari s-a transformat in Avon, the Beauty & Business Center.
Un studiu a aratat ca aproximativ 80% dintre tinerii cu varste cuprinse intre 12 si 20 de ani s...
Tratamentul pentru acnee poate fi atat local, prin aplicarea unor creme direct pe pielea afecta...
Aparatele cu radiatii UVA si UVB testeaza rezistenta la soare si vindeca anumite boli de piele,...
Vara trebuie sa folosim produse cosmetice cu masura si sa optam pentru cele cu factor SPF , pot...
Cu trecerea anilor, santurile nas-gura si de sub buze se adancesc, colturile gurii coboara, pom...
Impreuna, toate metodele de combatere a celulitei ne pot ajuta sa imbunatatim aspectul pielii, ...
Uimitor sau nu, poti sa iti dai seama cat de fideli sunt barbatii din viata ta, atat in functie...
Masturbarea feminina se regaseste in fanteziile erotice ale tuturor barbatilor, mai ales daca i...
Semnul zodiacal care influenteaza destinul iubitului tau iti sugereaza cat de important este se...
Partidele de sex pot fi cu adevarat fierbinti doar in momentul in care ambii parteneri sunt dis...
Ravnesti dupa o briza de aer proaspat in dormitor? O serie de jocuri erotice care combina sexul...
Un nou inceput de luna iti aduce predispozitii diverse in viata amoroasa. Horoscopul lunii Mai ...
Diamantele nu sunt numai pentru cei bogati ci si cei ce vor sa isi asigure o sursa de venit la ...
Peste jumatate dintre cei inscrisi pana in prezent la trainingul certificat `Marketing-ul prin ...
Un client nemultumit iti poate strica ziua si iti poate pune bete in roate, insa mai mult decat...
Ora de care dispui in pauza de masa este esentiala pentru o stare psihica buna, dar si pentru m...
Ai depus CV-ul, ai fost chemata la interviu, dar totusi angajatorul nu a mai dat ulterior niciu...
Banuiesti sau ai aflat cu certitudine ca esti platita mai prost decat alti colegi de-ai tai, de...
Fiecare mama are momente in care doreste sa primeasca un raspuns clar la urmatoarea intrebare: ...
Copiii sunt expusi la scoala unor forme diverse de violenta, pe primul loc fiind cea intre elev...
Este sanatos ca cei mici sa petreaca mult timp in aer curat, dar nu se recomanda expunerea fara...
Sarcinile multiple au rasarit din ce in ce mai mult in ultimii ani printre vedetele de pe tinut...
Nu toti parintii au dreptul (legal) sa aleaga numele bebelusului dupa cum doresc si in functie ...
Sarcina este o experienta in viata ta cu care este posibil sa nu te mai intalnesti.
Mersul pe bicicleta poate fi benefic pentru sanatate, dar poate afecta viata sexuala a femeilor...
Centrul Medical Bioderm impreuna cu Laboratoarele La Roche-Posay organizeaza intre 21-25 mai 20...
Lupusul este o boala despre care se cunosc foarte putine informatii, o patologie complicata, im...
Evenimentul face parte din campania nationala de testare si educare, organizata in perioada 7-1...
Caldura excesiva ne afecteaza corpul in moduri diferite, iar reactiile din partea acestuia nu i...
Probabil ca de-a lungul vietii te-ai confruntat cu dureri ascutite, spontane, pe care nu ti le-...
Sprint Media Group si METALHEAD.ro va invita, joi, 24 mai, in Hard Rock Cafe, la un concert ext...
Programul din acest an cuprinde expozitii, concerte, spectacole de teatru, reprezentatii de dan...
Pentru cea de-a treia oara consecutiv, romanii au spus `Let`s Do It, Romania!` si au demonstra...
Dupa ce Cristian Gog a castigat premiul cel mare la Romanii au talent, a inceput un val de cont...
Sambata, echipa feminina de gimnastica a Romaniei, formata din Catalina Ponor, Sandra Izbasa, D...
Marele castigator Romanii au Talent (sezonul 2) a fost Cristian Gog. Cristian a castigat marele...
Carmen Bruma ne dezvaluie cateva dintre secretele unei siluete de vis, a unei vieti sanatoase s...
Astazi se lanseaza campania `Doza Zilnica de Lactate` (DZL), un proiect sustinut de dr. Mihaela...
Programul abdomenul plat de la Nestlé Fitness este partenerul pe care te poti baza pentru a-ti ...
Chefii de la MasterChef ne recomanda sa nu mai credem in mitul conform careia shaorma este sana...
Pachetul 3S: SANATOASA, SUPLA, SATULA te invata cum sa Slabesti sanatos, rapid si necostisitor ...
Cateva dintre vedetele din Romania au ales sa urmeze acest stil de viata iar altele au renuntat...
Romprest se alatura eforturilor de protejare a mediului si de sustinere a actiunilor eco-civice...
Un sfert din populatia Europei sufera de cel putin o alergie pe parcursul vietii, fie ca depist...
Noul Ergorapido cu tehnologia BRUSHROLLCLEAN te ajuta sa mentii casa curata si iti lasa timp si...
Moliile sunt insecte care ataca tesaturile din casa ta, indiferent ca este vorba despre lenjeri...
Mirosurile grele din casa ta iti provoaca neplaceri, iar spray-urile si odorizantele din comert...
Mansarda ta este neamenajata si simti ca pierzi un spatiu pretios din cauza lipsei de idei?&nbs...