Saint Tropez al Europei de est, SozopolSalutare,Vin si eu in ajutorul vostru cu o destinatie mai "exotica" :)Noi am ales pentru weekend-ul de Rusalii sa-l petrecem in Bulgaria intr-un oras ... |
2 mesaje |
by: marlenalili ce frumos traseu |
vreme frumoasa...numai buna de mers la plajace ziceti, va ganditi deja sa mergeti la piscina/bazin sau la mare? eu abia astept sa incep sa ma bronzez:) |
2 mesaje |
by: marlenalili oh, da in sfarsit prim... |
Idei pentru 1 Maice faceti in aceasta zi? eu ma gandeam sa fac o mica excursie pana in Turcia, m-am saturat de locatiile de la noi, mi se pare prea multa tiganie. Voi ... |
3 mesaje |
by: Motzoflender R |
Terra Parkvreau sa stiu daca a fost cineva in acest parc, vreau impresii/pareri. Mersi:) |
1 mesaje |
by: Lilly_Buterfly buna |
Ati urmarit Mastechef aseara la Pro Tv?Ce parere aveti despre noua emisiune de la Pro? Mie mi s-a parut putin cam tras de par comportamentul chef-ilor. Voi ce ziceti? |
1 mesaje |
by: Wonderland Masterchef |
VOI GATITI IN TIMPUL LIBER?pentru mine, gatitul este o placere- ma relaxeaza foarte mult! in plus, am descoperit magazinele KitchenShop- iar produsele lor sunt super ok! cel put... |
4 mesaje |
by: aducesei de ce nu? |
Jocuri OnlineMai nou petrec timpul cu micuta mea, asa ca zilnic sunt nevoita sa joc alaturi de ea jocuri online.Cine imi sugereaza cateva site-uri unde sa pot juca... |
1 mesaje |
by: Wonderland buna |
jocuri de petreceriCraciun fericit!Stateam si ma gandeam zilele astea (deoarece se apropie petrecerea de revelion) ce jocuri putem face la petreceri? Da, putem juca Scra... |
1 mesaje |
by: Sunshine84 Activity |
30 noiembrie liber?Ce stiti de aceasta zi? Avem liber si pe 30 noiembrie si pe 1 decembrie? Eu auzisem ca defapt se vrea 1 si 2 decembrie liber. Asa ar fii un weekend ma... |
1 mesaje |
by: JaponiaLove doar 1 decembrie |
Lord Of The DanceSambata vor veni cei de la Lord Of The Dance la noi, la Sala Palatului, pentru a face un spectacol inedit. Anul trecut au avut un succes foarte mare, ... |
1 mesaje |
by: Wonderland din pacate am aflat ta... |
Horrible Bossesl-a vazut cineva? astept pareri |
1 mesaje |
by: Lilly_Buterfly Horrible Bosses |
Festivalul de la Targu Muresweekend-ul viitor, la sfarsitul lunii august, are loc festivalul Peninsula, la Targu Mures, or sa cante trupe celebre precum Guano Apes sau Iggy Pop, ... |
1 mesaje |
by: Lilly_Buterfly Festivalul Peninsula |
Ce planuri avetipentru acest weekend? |
1 mesaje |
by: Lilly_Buterfly planuri de weekend |
mini vacanta la munteVreau sa ii fac o surpriza prietenei mele, dar as vrea intai sa aflu cat ar costa o minivacanta de 3 zile la Poiana Brasov sau imprejurimi intr-un hot... |
2 mesaje |
by: Semika eu as opta pentru zona... |
care a fost cea mai mare prostie facuta?care a fost cea mai mare prostie care ati facut-o dupa ce ati baut cateva pahare de vin? eu am adormit intr-o padure fara sa tin minte cum am ajuns ac... |
1 mesaje |
by: Lilly_Buterfly am sarit |
TestM-am gandit sa va pun putin pe ganduri cu un mic test: Un individ, in fiecare zi cand pleaca la munca, dimineata urca pe scari, iar la plecare coboara... |
6 mesaje |
by: Wonderland aici era vorba de ceva... |
Festivalul de la PamplonaCe stiti despre acest festival? am auzit ca a inceput de pe data de 6 iulie, dar as vrea sa aflu mai multe informatii daca se poate |
1 mesaje |
by: Lilly_Buterfly Festivalul de la Pampl... |
Best festCine a fost la acest festival? vreau sa stiu ce impresia v-a lasat, va astept cu pareri |
1 mesaje |
by: Lilly_Buterfly B'fest |
Tatuaje - ce parare aveti?sunteti de acord cu tatuajele permanente? v-ati face unul? eu ma tot gandesc sa-mi fac un tatuaj micut, care sa nu fie vizibil; vreau sa-l fac permane... |
2 mesaje |
by: marlenalili nu mi-as face niciodat... |
AirsoftEste un fel de "sport" pe care il practici, gen cum este paintball, numai ca ai arme (Ak-47) speciale care costa destul de mult, de la 100$ in sus, si... |
1 mesaje |
by: Lilly_Buterfly Airsoft |
Concert ScorpionsWow, a fost super concertul, a mai fost cineva la el? cum vi s-a parut? eu sunt de parare ca au facut un show de senzatie, sunt legendari!!! |
1 mesaje |
by: Lilly_Buterfly da, si eu am fost la e... |
Beck's experienceMerge cineva la acest eveniment organizat de Beck's pe 4 iunie? am inteles ca se intra numai pe baza de invitatii pe care le iei de la ei de pe site, ... |
1 mesaje |
by: Lilly_Buterfly Beck's experience |
Gradina zoologicaA mai fost cineva la gradina zoologica de la Baneasa? Am auzit ca nu mai arata ca inainte, eu nu am mai fost de cativa ani buni de zile, ma gandeam sa... |
1 mesaje |
by: Lilly_Buterfly Gradina zoologica |
Bauturi vs mancaruri care ne fac rauDe cate ori vi s-a intamplat sa mancati ceva cu pofta si dupa aceea sa vi se faca rau si sa nu mai doriti foarte mult timp sa mancati acel lucru tocma... |
1 mesaje |
by: Lilly_Buterfly bauturi vs mancaruri c... |
Emisiuni de PasteFetelor urmariti emisiuni de Paste? Ce recomandari aveti? |
1 mesaje |
by: Lilly_Buterfly Paste |
Apa plata - diferente?Am o mica nelamurire legata de apa plata, se poate face diferenta in functei de marca, am prieteni care sustin ca o anumita marca "este mai gustoasa" ... |
1 mesaje |
by: Lilly_Buterfly apa plata |
Ani de liceuImi place sa ma uit pe pozele din liceu si sa-mi aduc aminte ce frumos era in acea perioada, intr-un fel mi-e dor de acea perioada pentru ca nu aveam ... |
1 mesaje |
by: Lilly_Buterfly mi-e dor si mie de ace... |
Idei pentru vacanta de PasteTot ma gandesc unde anume sa-mi petrec vacanta de Paste pentru ca m-am saturat ca in fiecare an sa raman acasa, aveti vreo sugestie? |
1 mesaje |
by: Lilly_Buterfly hmm |
Jocuri noi?Am nevoie de o recomandare in materie de jocuri pentru pc, aveti idee ce mai este nou si se merita jucat? Ultima oara am jucat Atlantica online insa m... |
1 mesaje |
by: Lilly_Buterfly Heroes VI |
petreceri acasa?De curand un prieten mi-a propus sa facem o petrecere la el acasa la care sa ne strangem mai multi prieteni vechi si sa ne distram cum o faceam altada... |
1 mesaje |
by: Lilly_Buterfly petreceri |
Iti place sa-ti supraveghezi fostii iubiti pe Facebook? Adori sa mai rasfoiesti prin pozele fostilor colegi de scoala? Fa-ti acest test amuzant si afla care-ti sunt obiceiurile online!
mai multe detaliiIncearca un cocktail racoritor, un cocktail care sa-ti trezeasca toate simturile si care sa fie intocmai pe gustul tau.
mai multe detalii
Te asteapta cele mai hot piese semnate de tinerii designeri romani, cele mai cool piese vintage...
Pielea ta are nevoie de o pregatire temeinica pentru vara, astfel incat sa fie sanatoasa si gat...
Zi de zi citim informatii despre ce e corect si ce nu e bine sa folosim in ingrijirea noastra z...
Petrecerea de banchet se apropie si cu siguranta, toate domnisoarele se pregatesc din timp pent...
Atunci cand alegi un costum de baie, este indicat sa nu te rezumi doar la modelul acestuia.
Centrul Espress Lahovari s-a transformat in Avon, the Beauty & Business Center.
Un studiu a aratat ca aproximativ 80% dintre tinerii cu varste cuprinse intre 12 si 20 de ani s...
Tratamentul pentru acnee poate fi atat local, prin aplicarea unor creme direct pe pielea afecta...
Aparatele cu radiatii UVA si UVB testeaza rezistenta la soare si vindeca anumite boli de piele,...
Vara trebuie sa folosim produse cosmetice cu masura si sa optam pentru cele cu factor SPF , pot...
Cu trecerea anilor, santurile nas-gura si de sub buze se adancesc, colturile gurii coboara, pom...
Impreuna, toate metodele de combatere a celulitei ne pot ajuta sa imbunatatim aspectul pielii, ...
Uimitor sau nu, poti sa iti dai seama cat de fideli sunt barbatii din viata ta, atat in functie...
Masturbarea feminina se regaseste in fanteziile erotice ale tuturor barbatilor, mai ales daca i...
Semnul zodiacal care influenteaza destinul iubitului tau iti sugereaza cat de important este se...
Partidele de sex pot fi cu adevarat fierbinti doar in momentul in care ambii parteneri sunt dis...
Ravnesti dupa o briza de aer proaspat in dormitor? O serie de jocuri erotice care combina sexul...
Un nou inceput de luna iti aduce predispozitii diverse in viata amoroasa. Horoscopul lunii Mai ...
Diamantele nu sunt numai pentru cei bogati ci si cei ce vor sa isi asigure o sursa de venit la ...
Peste jumatate dintre cei inscrisi pana in prezent la trainingul certificat `Marketing-ul prin ...
Un client nemultumit iti poate strica ziua si iti poate pune bete in roate, insa mai mult decat...
Ora de care dispui in pauza de masa este esentiala pentru o stare psihica buna, dar si pentru m...
Ai depus CV-ul, ai fost chemata la interviu, dar totusi angajatorul nu a mai dat ulterior niciu...
Banuiesti sau ai aflat cu certitudine ca esti platita mai prost decat alti colegi de-ai tai, de...
Fiecare mama are momente in care doreste sa primeasca un raspuns clar la urmatoarea intrebare: ...
Copiii sunt expusi la scoala unor forme diverse de violenta, pe primul loc fiind cea intre elev...
Este sanatos ca cei mici sa petreaca mult timp in aer curat, dar nu se recomanda expunerea fara...
Sarcinile multiple au rasarit din ce in ce mai mult in ultimii ani printre vedetele de pe tinut...
Nu toti parintii au dreptul (legal) sa aleaga numele bebelusului dupa cum doresc si in functie ...
Sarcina este o experienta in viata ta cu care este posibil sa nu te mai intalnesti.
Mersul pe bicicleta poate fi benefic pentru sanatate, dar poate afecta viata sexuala a femeilor...
Centrul Medical Bioderm impreuna cu Laboratoarele La Roche-Posay organizeaza intre 21-25 mai 20...
Lupusul este o boala despre care se cunosc foarte putine informatii, o patologie complicata, im...
Evenimentul face parte din campania nationala de testare si educare, organizata in perioada 7-1...
Caldura excesiva ne afecteaza corpul in moduri diferite, iar reactiile din partea acestuia nu i...
Probabil ca de-a lungul vietii te-ai confruntat cu dureri ascutite, spontane, pe care nu ti le-...
Sprint Media Group si METALHEAD.ro va invita, joi, 24 mai, in Hard Rock Cafe, la un concert ext...
Programul din acest an cuprinde expozitii, concerte, spectacole de teatru, reprezentatii de dan...
Pentru cea de-a treia oara consecutiv, romanii au spus `Let`s Do It, Romania!` si au demonstra...
Dupa ce Cristian Gog a castigat premiul cel mare la Romanii au talent, a inceput un val de cont...
Sambata, echipa feminina de gimnastica a Romaniei, formata din Catalina Ponor, Sandra Izbasa, D...
Marele castigator Romanii au Talent (sezonul 2) a fost Cristian Gog. Cristian a castigat marele...
Carmen Bruma ne dezvaluie cateva dintre secretele unei siluete de vis, a unei vieti sanatoase s...
Astazi se lanseaza campania `Doza Zilnica de Lactate` (DZL), un proiect sustinut de dr. Mihaela...
Programul abdomenul plat de la Nestlé Fitness este partenerul pe care te poti baza pentru a-ti ...
Chefii de la MasterChef ne recomanda sa nu mai credem in mitul conform careia shaorma este sana...
Pachetul 3S: SANATOASA, SUPLA, SATULA te invata cum sa Slabesti sanatos, rapid si necostisitor ...
Cateva dintre vedetele din Romania au ales sa urmeze acest stil de viata iar altele au renuntat...
Romprest se alatura eforturilor de protejare a mediului si de sustinere a actiunilor eco-civice...
Un sfert din populatia Europei sufera de cel putin o alergie pe parcursul vietii, fie ca depist...
Noul Ergorapido cu tehnologia BRUSHROLLCLEAN te ajuta sa mentii casa curata si iti lasa timp si...
Moliile sunt insecte care ataca tesaturile din casa ta, indiferent ca este vorba despre lenjeri...
Mirosurile grele din casa ta iti provoaca neplaceri, iar spray-urile si odorizantele din comert...
Mansarda ta este neamenajata si simti ca pierzi un spatiu pretios din cauza lipsei de idei?&nbs...