comenzi wholesale-dress.comenzi lovelyshoes.comenzi asiafashionIntermediem comenzi-comenzi toate siteurile si orice din SUA-comenzi toate siteurile UK-comenzi EBAY SUA si EBAY UK-comenzi AMAZON SUA si AMAZON UK-co... |
0 mesaje | |
comenzi sua.comenzi uk.comenzi ebay.comenzi amazonIntermediem comenzi-comenzi toate siteurile si orice din SUA-comenzi toate siteurile UK-comenzi EBAY SUA si EBAY UK-comenzi AMAZON SUA si AMAZON UK-co... |
0 mesaje | |
Shopping Online - Ultima colectie Puma LifestyleMARILE REDUCERI si PROMOTIILE la produsele Casual, Sport, Clubbin continua pe site-ul: http://originals.ro/10638org INTRA PE SITE SA DAI O PRIVIRE PES... |
0 mesaje | |
refuzul de a returna banii ptr niste produse cumparate online este legal?am facut niste cumparaturi online, in urma carora m-am ales cu banii luati si refuzul de a mi se returna banii pe niste produse ce nu corespundeau val... |
1 mesaje |
by: marlenalili ... hmm |
New Lookam fost sa arunc si eu o privire in acest magazin, la cata reclama i-au facut, vreau sa zic ca au cateva haine care chiar sunt dragute si acceptbaile ... |
0 mesaje | |
cum ma imbrac in vacanta la Londraeu plec vara asta in vacanta la Londra si nu stiu exact ce e pe acolo, care sunt trendurile si etc. Am citit articolul http://modaghid.blogspot.com/20... |
0 mesaje | |
Haine de varaDupa modelul parintilor mei incerc si eu sa am grija de nepoti, fini si macar la Paste si la Craciun sa le trimit ceva, de obicei cererea e de haine s... |
2 mesaje |
by: marlenalili merci fetelor, |
Tinuta pentru PasteFetelor voi cu ce va imbracati? poate este putin cam timpuriu sa ma gandesc de acum insa voi pleca la Sibiu si ma gandeam totusi pentru seara de Paste... |
0 mesaje | |
rochie de banchetvreau sa ii cumpar nepoatei mele o rochie pentru banchet, termina clasa a 8-a. Am crezut ca am rezolvat problema cand a venit la mine anul trecut si m... |
5 mesaje |
by: marlenalili daca ai si un link |
Prezentari de modaAm participat aseara la o prezentare de moda, in calitate de spectator, bineinteles :) si m-a socat literalmente un lucru. Manechinele treceau f aproa... |
4 mesaje |
by: tehnodiva Ultimele colectii |
la sala..buna fetele, vroiam sa va intreb ce exercitii am nevoie pentru tonifierea muschilor? vreau sa mi fac un abonament la sala, insa nu stiu exact la ce? m... |
0 mesaje | |
Varsta si haineleAm o colega la munca cred ca are vreo 45-50 de ani insa daca o vezi de la spate nu ii dai mai mult de 30. Plus ca se si imbraca foarte tineresc. Alte ... |
4 mesaje |
by: ileana_damian ... |
termenul de insulete..doar eu stiu de existenta acestui termen? sau stiti si voi ce inseamna? insuletele sunt ghetele alea crem clasice. :) bune si la barbati si la femei p... |
0 mesaje | |
cizme la picior golcum se poate sa porti fusta si cizme pe picior gol. mi se pare hidos. voi ce parere aveti? |
8 mesaje |
by: ileana_damian hm.. |
reducere la reducereacum ca sunt pe glume mi s-a parut amuzant sa vad ca sunt reduceri la hainele de la mini prix. si as asunt ieftine le-au si redus la pret, poate maine... |
0 mesaje | |
haine ieftinece magazine cu haine de firma din colectii vechi stiti prin bucuresti? ieftine dar din sezoane trecute |
0 mesaje | |
Haine SH ... ???Vreau sa stiu parerea voastra despre magazinele de genul asta si unde gasesc imbracaminte ok, tinereasca SH in Bucuresti :) |
4 mesaje |
by: Madalutza Beatrice212 |
rochie albaunde pot gasi si eu sa mi cumpar o rochita alba vaporoasa de vara?? |
0 mesaje | |
caldura mare moda zeroma gandeam daca si voi patiti la fel, cand este cald afara de exemplu uit efectiv de moda sau orice altcvea. ma imbrac doar cu ce mi se pare ca ma pot... |
0 mesaje | |
Lenjerie intima intimissimiDaca sunteti in cautarea unei brand care sa va intreaca asteptarile in privinta calitatii lenjeriei intime intrati pe http://www.okazii.ro/catalog/376... |
8 mesaje |
by: andreeaiovici Hainute noi! |
pantaloni din piele.sincer nu stiu daca se poarta sau nu, dar tare mi-ar placea o pereche de pantaloni din piele...skinny.....oare unde as putea gasi? |
0 mesaje | |
Cadourisincer pun pret mai mult pe cadourile simbolice decat pe cele scumpe. voi? |
0 mesaje | |
ochelari..de soare pe vremea asta? care-i treaba? |
0 mesaje | |
In piele, de sus pana josTe-ai imbracata in piele de sus pana jos? Dar in haien animal print? |
0 mesaje | |
Accesoriuce accesoriu minune crezi ca ar trebui sa se gaseasca in garderoba unei femei? |
0 mesaje | |
Pantofii, pasiunea meadaca as putea as face cumva sa produc pantofi, as face pe toate gusturile pentru toata lumea! |
0 mesaje | |
Quelle - prea scump?ma uitam aseara pe catalogul lor si am ajuns la conculiza ca sunt totusi cam scumpe mai ales ca nu toate hainele sunt de firma sau ceva. Si sincer vro... |
1 mesaje |
by: tashulina Mie |
geanta postasHey, stiti cumva de unde pot gasii astfel de genti? Am avut vreo 5 astfel de genti dar s-au cam dus si as vrea sa stiu daca cunoasteti vreun site pe n... |
0 mesaje | |
Ce fel de curele?se poarta curelile subtiri sau cele groase pana la urma? |
1 mesaje |
by: tequila_cu_varza Si cele groase, si cel... |
Se poarta gri-uliubesc culoare gri....si se pare ca toamna asta este la moda...sincer nici nu stiu cand n-a fost :D |
0 mesaje |
Iti place sa-ti supraveghezi fostii iubiti pe Facebook? Adori sa mai rasfoiesti prin pozele fostilor colegi de scoala? Fa-ti acest test amuzant si afla care-ti sunt obiceiurile online!
mai multe detaliiIncearca un cocktail racoritor, un cocktail care sa-ti trezeasca toate simturile si care sa fie intocmai pe gustul tau.
mai multe detalii
Te asteapta cele mai hot piese semnate de tinerii designeri romani, cele mai cool piese vintage...
Pielea ta are nevoie de o pregatire temeinica pentru vara, astfel incat sa fie sanatoasa si gat...
Zi de zi citim informatii despre ce e corect si ce nu e bine sa folosim in ingrijirea noastra z...
Petrecerea de banchet se apropie si cu siguranta, toate domnisoarele se pregatesc din timp pent...
Atunci cand alegi un costum de baie, este indicat sa nu te rezumi doar la modelul acestuia.
Centrul Espress Lahovari s-a transformat in Avon, the Beauty & Business Center.
Un studiu a aratat ca aproximativ 80% dintre tinerii cu varste cuprinse intre 12 si 20 de ani s...
Tratamentul pentru acnee poate fi atat local, prin aplicarea unor creme direct pe pielea afecta...
Aparatele cu radiatii UVA si UVB testeaza rezistenta la soare si vindeca anumite boli de piele,...
Vara trebuie sa folosim produse cosmetice cu masura si sa optam pentru cele cu factor SPF , pot...
Cu trecerea anilor, santurile nas-gura si de sub buze se adancesc, colturile gurii coboara, pom...
Impreuna, toate metodele de combatere a celulitei ne pot ajuta sa imbunatatim aspectul pielii, ...
Uimitor sau nu, poti sa iti dai seama cat de fideli sunt barbatii din viata ta, atat in functie...
Masturbarea feminina se regaseste in fanteziile erotice ale tuturor barbatilor, mai ales daca i...
Semnul zodiacal care influenteaza destinul iubitului tau iti sugereaza cat de important este se...
Partidele de sex pot fi cu adevarat fierbinti doar in momentul in care ambii parteneri sunt dis...
Ravnesti dupa o briza de aer proaspat in dormitor? O serie de jocuri erotice care combina sexul...
Un nou inceput de luna iti aduce predispozitii diverse in viata amoroasa. Horoscopul lunii Mai ...
Diamantele nu sunt numai pentru cei bogati ci si cei ce vor sa isi asigure o sursa de venit la ...
Peste jumatate dintre cei inscrisi pana in prezent la trainingul certificat `Marketing-ul prin ...
Un client nemultumit iti poate strica ziua si iti poate pune bete in roate, insa mai mult decat...
Ora de care dispui in pauza de masa este esentiala pentru o stare psihica buna, dar si pentru m...
Ai depus CV-ul, ai fost chemata la interviu, dar totusi angajatorul nu a mai dat ulterior niciu...
Banuiesti sau ai aflat cu certitudine ca esti platita mai prost decat alti colegi de-ai tai, de...
Fiecare mama are momente in care doreste sa primeasca un raspuns clar la urmatoarea intrebare: ...
Copiii sunt expusi la scoala unor forme diverse de violenta, pe primul loc fiind cea intre elev...
Este sanatos ca cei mici sa petreaca mult timp in aer curat, dar nu se recomanda expunerea fara...
Sarcinile multiple au rasarit din ce in ce mai mult in ultimii ani printre vedetele de pe tinut...
Nu toti parintii au dreptul (legal) sa aleaga numele bebelusului dupa cum doresc si in functie ...
Sarcina este o experienta in viata ta cu care este posibil sa nu te mai intalnesti.
Mersul pe bicicleta poate fi benefic pentru sanatate, dar poate afecta viata sexuala a femeilor...
Centrul Medical Bioderm impreuna cu Laboratoarele La Roche-Posay organizeaza intre 21-25 mai 20...
Lupusul este o boala despre care se cunosc foarte putine informatii, o patologie complicata, im...
Evenimentul face parte din campania nationala de testare si educare, organizata in perioada 7-1...
Caldura excesiva ne afecteaza corpul in moduri diferite, iar reactiile din partea acestuia nu i...
Probabil ca de-a lungul vietii te-ai confruntat cu dureri ascutite, spontane, pe care nu ti le-...
Sprint Media Group si METALHEAD.ro va invita, joi, 24 mai, in Hard Rock Cafe, la un concert ext...
Programul din acest an cuprinde expozitii, concerte, spectacole de teatru, reprezentatii de dan...
Pentru cea de-a treia oara consecutiv, romanii au spus `Let`s Do It, Romania!` si au demonstra...
Dupa ce Cristian Gog a castigat premiul cel mare la Romanii au talent, a inceput un val de cont...
Sambata, echipa feminina de gimnastica a Romaniei, formata din Catalina Ponor, Sandra Izbasa, D...
Marele castigator Romanii au Talent (sezonul 2) a fost Cristian Gog. Cristian a castigat marele...
Carmen Bruma ne dezvaluie cateva dintre secretele unei siluete de vis, a unei vieti sanatoase s...
Astazi se lanseaza campania `Doza Zilnica de Lactate` (DZL), un proiect sustinut de dr. Mihaela...
Programul abdomenul plat de la Nestlé Fitness este partenerul pe care te poti baza pentru a-ti ...
Chefii de la MasterChef ne recomanda sa nu mai credem in mitul conform careia shaorma este sana...
Pachetul 3S: SANATOASA, SUPLA, SATULA te invata cum sa Slabesti sanatos, rapid si necostisitor ...
Cateva dintre vedetele din Romania au ales sa urmeze acest stil de viata iar altele au renuntat...
Romprest se alatura eforturilor de protejare a mediului si de sustinere a actiunilor eco-civice...
Un sfert din populatia Europei sufera de cel putin o alergie pe parcursul vietii, fie ca depist...
Noul Ergorapido cu tehnologia BRUSHROLLCLEAN te ajuta sa mentii casa curata si iti lasa timp si...
Moliile sunt insecte care ataca tesaturile din casa ta, indiferent ca este vorba despre lenjeri...
Mirosurile grele din casa ta iti provoaca neplaceri, iar spray-urile si odorizantele din comert...
Mansarda ta este neamenajata si simti ca pierzi un spatiu pretios din cauza lipsei de idei?&nbs...