Joy Speed Fitness fura banii clientilor

by: roxrox24
In urma cu ceva timp, am cazut in plasa celor de la JOY SPEED FITNESS joyspeedfitness.ro - companie promovata de siteul dumneavoastra. Am cumparat initial 2 vouchere de pe un site, dupa care am platit 2 abonamente in valoare de 1500 RON. Am aflat ulterior ca "produsul" promovat de dansii este foarte daunator sanatati intrucat transmte socuri in sistemul nervos si in inima. Am cerut banii inapoi si mi s-a raspuns cu fraze de genul "te uiti prea mult la televizor", "da nu ai ce face altceva decat sa ceri banii inapoi". Nu va poate spune nimeni ce companii sa promovati sau nu, dar ma simt datoare sa trag un semnal de alarma.

Din cate am inteles, nu sunt singura persoana inselata de acestia. Au o tehnica foarte bine pusa la punct prin care dovedesc ca nu ar fii la prima "intamplare" de acest gen. Mai mult, intuitia imi spune ca firma atrage clienti cu diferite oferte. Celor care platesc abonamentele in continuare li se refuza dreptul de a isi cere banii inapoi, desi legea specifica clar acest drept.
 

roxrox24

roxrox24

Joy Speed Fitness fura banii clientilor

19 Iul 2014, 07:09

Am depus sesizari la ANPC si la Sectia 6 Politie. Daca mai sunt si alte persoane care au fost inselate in acest mod, va rog mergeti si depuneti si voi plangeri. Veti fi surprinsi sa vedeti ca institutiile chiar isi fac treaba.