Scolioza

by: eva007
Zilele acestea, am observat o usoara deviere a coloanei vertebrale la fiica mea. Urmeaza sa consultam un medic si sa vedem ce diagnostic ne pune. Banuiesc ca este vorba despre o scolioza, ceea ce ma ingrijoreaza destul de mult, avand in vedere ca si eu ma confrunt cu aceasta problema si uneori am niste dureri groaznice de spate. DIn pacate eu nu am mers cand trebuia la kinetoterapie,iar acum suport consecintele.As vrea sa stiu daca v-ati confruntat cu astfel de problemle si daca exista acum metode moderne care sa aiba rezultate in tratarea scoliozei? Recomandari, sfaturi, pareri... toate sunt bine-venite :)
Va multumesc!
 

eumirela12

eumirela12

magnetoterapie

15 Feb 2018, 22:34

daca vine vorba de afectiunile articulare, si ale coloanei, pot recomanda terapia magnetica care face referire la diferite produse care contin magneti. De exemplu, eu folosesc o banda magnetica knee active pentru genunchi care ma ajuta. De asemenea, sunt astfel de produse si pentru coloana, nu pot spune branduri pentru ca nu am folosit momentan, dar am de gand sa imi cumpar :D

elena122

elena122

Terapia Schroth

17 Oct 2017, 13:03

Buna, Eva!

Iti recomand Terapia Schroth pentru tratarea scolozei la copii si adolsecenti. Eu sunt foarte incantata de rezultatele pe care le-am obtinut cu fetita mea.A fost ceva de munca, dar acum putem sta liniste.
Mergi la fizioterapeut Bogdan Goga si el iti va explica tot ceea ce este nevoie sa stii. Important este sa ajungeti la timp la fizioterapie!
Cabinetul se afla in zona Unirii. De aici poti afla mai multe: www.terapiepentrumiscare.ro.

Fetita unei prietene a mers anul acesta chiar intr-o tabara de scolioza organizata de Bogdan Goga pentru a ajuta adolescentele sa treaca peste dificultatile pe care le presupune purtarea corsetului medicinal. Au avut acolo parte de multe activitati interesante si de sprijinul unui psihoterapeut.In sfarsit, exista si la noi in tara astfel de initiative laudabile.

Multa sanatate si mergeti cat mai repede la consult!