Concurs: Castiga o carte de la Meteorpress

by: moderator
Raspunde la intrebarea Ce isi doresc barbatii? si poti castiga una din cele cinci carti "Barbatii, dragostea si sexul" oferite de Editura Meteorpress.

Mai multe detalii aici.
 

wintry

wintry

Concurs: Castiga o carte de la Meteorpress

15 Apr 2009, 13:42

Este o utopie sa crezi ca toti barbatii vor aceleasi lucruri. Ceea ce va pot spune insa sigur este ca o foarte mare parte din barbatii pe care i-am intalnit isi doreau...liniste...cel mai adesea in sensul de stabilitate...ciudat nu?

lovinarms

lovinarms

barbatii

15 Apr 2009, 12:18

Pai eu cred ca si ei isi doresc cam ce ne dorim si noi .Numai ca ei putin mai "altfel". Cred ca si femeile si barbatii folosesc aceeiasi termeni precum : devotament, dragoste, persoana intelegatoare etc. Numai ca doresc sa fie aplicate numai din partea partenerei in proportie de 100% pentru ei e valabil 50% din fiecare termen :))

adrianas18

adrianas18

barbatii...

15 Apr 2009, 12:10

o femeie care sa fie acolo cand au nevoie de ei si care sa nu le dea senzatia ca s-au legat la cap...o femeie care sa le faca 1-2 copii, dar care sa ii creasca, educe singura, astfel incat ei sa poata avea in continuare timp de bere cu baietii si de meciuri de fotbal...

monnie

monnie

Ce isi doresc barbatii

15 Apr 2009, 10:35

Barbatii isi doresc o femeie frumoasa care sa le mangaie orgoliul si sa ii rasfete,amuzanta in cele mai penibile situatii,o femeie care intre asternuturi sa stie sa ofere dar sa si primeasca,o gospodina desavarsita.Daca pe langa toate acestea ii mai daruieste si cei mai frumosi copilasi din lume atunci chiar ar avea motive sa fie fericit!

mihaelamicu2001

mihaelamicu2001

barbatii....

15 Apr 2009, 08:48

cred ca fiecare barbat isi doresti cate ceva anume mai mult: unii bani, altii cariera, altii familie....amanta....In general isi doresc ceea ce isi doresc si femeile....Nu suntem chiar atat de diferiti cat se spune....

ramonelu

ramonelu

Ce isi doresc barbatii?

15 Apr 2009, 00:56

Cred ca isi doresc cam ce isi doreste in general un om: sanatate,bani si fericire (daca fericirea consta in o blonda cu picioarele pana in gat si bine dotata atunci cu atat mai bine) :PPP

curtean2006maria

curtean2006maria

concurs!

14 Apr 2009, 19:38

cred k barbatii isi doresc o femeie serioasa!kre sa le fie alaturi si la bine si la rau!sa-i sprijine in fiecare clipa!sa-i ajute,sa le spele,sa le faca papita!la un moment dat copii!dar in principal majoritatea barbatilor vor sa aiba o familie!si sa nu uitam k mai vor si sex!unii bautura si femei..

only_m88

only_m88

Ce isi doresc barbatii ...?

14 Apr 2009, 18:24

Cred ca este o intrebare destul de dificila care depinde foarte mult de varsta barbatului dar intr-un final si barbatii sun oameni si cred ca isi doresc ceea ce ne dorim si noi : sanatate,fericire,implini,succese. De la o femeie eu cred ca isi doresc sa stie ca sunt iubiti, sa nu fie sufocati de femeia de langa ei, femeia sa aibe un pic de mister, sa fie surprinzatoare in pat,sa fie independenta sa aduca ceva nou relatiei pentru a nu deveni monotona.O femeie ca sa fie pe placul barbatilor cred ca trebuie sa fie un pic sireata daca stim cum sa ii luam pe barbati putem obtine totul de la ei. Aceasta e parerea mea.