Fuga de relatiile stabile

by: pisi
Cine fuge mai mult de relatiile stabile, femeia sau barbatul?
 

leo

leo

...

21 Iun 2008, 00:40

fiti sigure ca ne-am ars de la altele inainte, asa ca din ce in ce mai putini se mai ard in prezent. iar cand te arzi de multe ori dragostea primeste contururi de logica si devii mult mai insensibil.

il arzi o data

20 Iun 2008, 23:36

sau de doua ori..a3a oara nu il mai pacalesti...daca iubirea ramane dupa perioada de fluturasi nu e necesar sa recurgi la n modalitati sa-l tii langa tine..o va face singur..

leo

leo

eu cred...

27 Nov 2007, 13:47

ca ambii se tem sa nu sufere. sau li se pare prea greu sa se implice intr-o relatie care cere sacrificii si nu doar distractie

p_eugen

p_eugen

parerea mea

22 Nov 2007, 12:26

In general cred ca barbatii fug de relatiile stabile pentru simplul fapt ca barbatul este mai "copilaros", iar o relatie stabila presupune mai multa implicare ca sa nu zic de anumite "ingradiri" pe care el le percepe ca fiind "privare de libertate".
Cat despre femei, m-as abtine sa ma pronunt ca fiind tinere nu fug, iar la varsta maturitatii s-ar "fofila", sa zic asa. Parerea mea este ca nu exista poate nimic mai neadevarat, sau poate sa fie adevarat dar pentru un "esantion" nereprezentativ. De ce? Pai motivul este simplu. Eu, unul, inca nu am intalnit o femeie care sa-si doreasca binele ei personal inaintea binelui familiei sau al copiilor. Dintotdeauna, femeia a fost mai cu "capul pe umeri", mai dedicata familiei si casei. Iar daca ar fi sa "fuga" de o relatie stabila la o varsta mai inaintata, este pentru simplu fapt ca si-a cam pierdut "increderea" in sexul opus, si-a dat seama ca sunt multi barbati care , pentru ei, o relatie inseamna cam 80% sex si 20% inplicare in viata de cuplu. Si la o varsta inaintata, scuzele mele, nici eu ba barbat nu m-as mai gandi numai la sex, mai te uiti si prin casa.

pisi

pisi

Ella, o intrebare

22 Nov 2007, 10:14

Ai idee din ce motiv femeile mature ar fugi de o relatie stabila?