INDIFERENTA UNUI BARBAT

by: talossmn
Care trebe sa fie comportametul unei femei ca sa fie observata de un barbat?...Un barbat "nu te vede" desi esti amica cu el de o viata...cand? (ori e prost, fara experienta, ori e ocupat cu alta, ori se gandeste la alta, ori nu-si da seama ca esti sub nasul lui si ca ar trebui sa-ti acorde atentie?)....alte rasp. la intrebare astept de la voi!
 

vanghelis007

vanghelis007

Raspuns

26 Apr 2009, 09:29

Dar ce?Tie iti place sa te agate fetele?Adica in relatia asta tu sa nu ai nici un cuvant de spus?Si te mai miri ca te-ai invartit in jurul ei ca luna in jurul pamantului.Ma mir ca nu te-ai oprit cazand jos, rupt de oboseala.Cel putin asa, puteai sa spui si tu ca Hyperion:
Din sfera mea venii cu greu
Ca sa-ti urmez chemarea.
Si cerul este tatal meu,
Si muma mea e marea.

venturer

venturer

anutza21 are dreptate asa...

31 Mar 2009, 00:57

uite asa am facut cu o prietena de m-am invartit aiurea pe langa ea pana m-a luat de frate...dak esti slab si nu te bagi din prima tare nu rezoilvi nimic...poate e valabil si pt tine k fata :P

venturer

venturer

pai...

31 Mar 2009, 00:53

esti sigura k te place?...ma enerveaza fetele kre asteapta sa fie agatate...de park baietii ar fi mafalda sa ghiceasca ce e in capul vostru :P
DA-I UNA SI SARI PE EL !!!

vanghelis007

vanghelis007

Raspuns.

29 Mar 2009, 13:18

In loc sa urmaresti filme, mai bine fa-i o surpriza si suie-te pe el.Daca obiecteaza, ii spui ca printre prieteni circula zvonul ca e eunuc, si te-ai suit ca sa te convingi.

anutza21

anutza21

Just friends

18 Feb 2009, 15:42

Daca e o relatie de prietenie de multi ani foarte greu avanseaza la o altfel de relatie. probabil vede in tine o sora si atat. nici nu se gandeste probabil ca intre voi ar putea fi ceva mai mult. daca te simti atrasa de el ori e spui ori ramaneti prieteni pe viata fara alta implicatie.
p.s urmareste filmul Just Friends. cred ca este foarte asemanator cu situatia ta :P