In casnicie sau o releatie de durata,e bine ca partenerul sa i-ti cunoasca trecutul?

by: patruleasa
In special nr de parteneri sau partenere avute?Cat de mult ati iubit pe cineva?
 

framantari

03 Iun 2011, 19:24

nu stiu cat de mult o sa te judece sotul tau, poate nu mai mult de cat o faci tu. nu mai face atatea comparatii ca nu te ajuta la nimic, fii asa cum esti tu, da! tu esti cea care trebuie sa te accepti asa cum esti, sa fii fericita cu tine insuti, cu realizarile tale, iar apoi ii poti cere si lui sa te accepte doar asa o sa reusesti sa il faci si pe el fericit. N-are rost sa rascolesti trecutul, ce a fost a fost, incearca sa iti traiesti viata fara sa iti fie rusine sa te uiti inapoi ... si daca ai gresit candva, incearca sa te comporti altfel de acum inainte, asta e viata.
Ma gandesc cateodata in urma si rad de mine insumi, de unele decizii pe care le-am luat, dar asta a fost atunci, eram tanara, fara experienta , avem f multa incredere in oameni, nu credeam ca cineva imi poate face rau, doar asa de dragul de a-mi face rau , nu stiam sa ma apar :( dar toate necazurile pe care le-am avut m-au intarit, m-au facut ceea ce sunt astazi ...

mugur

mugur

Succes!

27 Mai 2011, 14:32

Ia-l usurel, nu-i da mai mult decat poate sa duca o data. Daca socul e prea mare, poate sa ia decizii proaste. Zi-i putin cate putin ca se poate acomoda treptat cu noua imagine. Cand il vezi afectat, te opresti, lasi pe alta data daca poti.

patruleasa

patruleasa

Cine infaptuieste,a-si asuma raspunderea

27 Mai 2011, 08:55

M-am decis,nu mai pot trai in minciuna,am sa-i povestesc sotului tot.Cu ori ce risc.Eu una am mers toata viata pe principiul totul sau nimic.Cine face a-si asuma raspunderea pentru faptele sale,chiar daca sunt de mult trecute.O sa avem o noapte lunga,atuci cand o sa prind momentul,si am sa incep cu a fost odata...El a fost foarte sincer cu mine,stiu si sanul pe care l-a supt(de la mama lui),el astepta de la mine sa ma destainui,dar nu am facuto.Pentru el sunt un mister aproape total,ca si un obiect cumparat de la intermediar.
@Mugur- cea mai frumoasa post-are si realista in acelasi timp.
Poate ca pentru unele"doamne"sunt o proasta in aceste timpuri in care fiecare sot trebuie sa aiba amanta sau amant si mai ales ca e obligatoriu sa vin in caznicie cu sexperienta si mai ales ca trebuie sa fim acceptate asa cum suntem,(a fost viata noastra,dar promit ca nu mai fac,etc.)si atunci vin cu intrebarea -De unde incepe si se termina def.pentru curva?

mugur

mugur

Intr-o relatie ideala,

26 Mai 2011, 12:25

n-ar trebui sa fie secrete. Asta fiind spus, nu multi oameni sunt capabili de o relatie ideala. Informatia asta poate avea un impact Foarte puternic pentru persoana de langa tine, chiar citeam pe forum o situatie in care s-a destramat o casnicie din cauza asta.

Daca simti sa-i spui adevarul, asigura-te ca e foarte sigur pe valoarea lui, si ca nu are o imagine complet distorsionata despre tine. Daca el crede ca ai fost o sfanta, sau ca femeile sunt sfinte in general, cu atat mai mare va fi socul.

patruleasa

patruleasa

Cel mai bine ...

23 Mai 2011, 15:09

Inainte de a-ti pune sufletul pe tava e bine sa i-l cunosti un pic pe el(ea).Si mai ales e bine sa stii cat posibil cine este,ce a facut ,de unde vine,etc.Asta ca sa nu ajungi la concluzia ca te-ai indragostit de un fost puscarias,arestat pentru viol.Sau un barbat cand cunoaste o fata...sa nu devina automat prieten si cu soferi de tir...E bine sa i-ti ei repere in viata,sa nu pornesti cu capul in sac.
Si fara sa vrei ajungi la intrebarea de acum retorica(pentru ca asa vor uni)-pe unde si prin cate a umblat obiectul lui inainte de a fi in tine.Sau ca baiat,pe cati ai saruti in ...

patruleasa

patruleasa

Omul ca si individ se caracterizeaza...

23 Mai 2011, 15:00

Omul se caracterizeaza prin actiuni intreprinse. Nu prin ce urmeaza sa faca sau dobandeasca.
Sa zicem ca i-ti schimbi locul de muncasi acolo nu te cunoaste nimeni...in nevoia de socializare vb despre tine,la ce te pricepi ce ai mai facut,etc.Si in cele din urma apare si viitorul-as vrea,voi face,etc.

semika

semika

poftim??

23 Mai 2011, 14:13

stai asa eu cred ca tu deja depasesti cu mult subiectul converastiei, sa te ascunzi de ce anume? ce viata sa lasi in urma? un om se ascunde cand stie ca a gresit si ii este rusine cu ce a facut; iti faci prea multe scenarii si multe dintre ele nu au sens. Sa inteleg ca iti este rusine cu viata pe care ai dus-o? partenerului nu trebuie sa-i spui trecutul, pentru ca intr-o relatie te intereseaza sa evoluezi, nu sa analizezi ca a facut fiecare pana atunci; nu este deloc relevant

patruleasa

patruleasa

BUN....

22 Mai 2011, 20:44

Bun dar nu vedeti ca trecutul reapare in viata noastra.Sub ori ce forma,poate aparea ca si o ruda(cumnat de verisoara,cumnat),coleg de munca si mai ales ca vecin.Lumea e rea,inca nu e pregatita pentru a accepta prea multe.
Ar mai o varianta, daca esti din Cluj,te casatoresti in Constanta,adica cat mai departe de casa sa ti se piarda "urma".
Sau sa traiesti toata viata"incognito" pana in ziua in care afli ca sotul a devenit coleg de munca cu fostul,pe care tu, il stii de sifonar.

electronicguest

electronicguest

ce tema tampita !

22 Mai 2011, 15:40

Asta este una din cele mai tampite postari din acest forum. Pe cine ar interesa trecutul amoros al partenerului ? Nu e moral sa intrebi asa ceva. Formam cupluri pentru a evolua nu pentru a ne spovedi si pedepsi. Aflarea trecutului unui partener nu poate aduce decat neplaceri celuilalt partener si niciodata asa ceva nu e constructiv. Suntem in anul 2011. Nici una din cele doua sexe nu este mai brava si nu merita asa ceva.

patruleasa

patruleasa

Creatza&bruneta....

18 Mai 2011, 15:20

Dar atunci cand viata ta...a luato pe o panta vertiginoasa si ai vazut ca nu te mai poti oprii...Nu te gandeai ca poate intro zi daca nu vei da socoteala cuiva,macar ai vei povesti,ce explicatie vei gasi,sau vei folosi.Si mai ales de ce cel de langa tine, speri, ca te va crede ca te-ai oprit.