Inselata !*?!

by: teo82_tm
Buna!

M-am inscris pe acest forum, pentru a incerca sa gasesc sprijin si pentru a imi clarifica situatia. De doua zile sunt complet debusolata complet.

M-am casatorit acum 6 cu actualul sot(el are 34 de ani), si impreuna suntem de mai bine de 7 ani. Avem si o fetita frumoasa, de un an jumate impreuna. Sotul meu este un om tandru, afectuos si plin de energie. Nu am avut certuri pana acum, si mai ales am avut o viata sexuala normala.

Sotul este lector la o universitate in Timisoara, si mai preda si la Universitatea din Beograd. Vorbeste la perfectie sarbeste si maghiara. Familia sotului a avut o afacere foarte profitabila in Serbia. Tatal sotului este sarb, iar soacra este maghiara.

In fiecare saptamana joia si vinerea nu este in Timisoara fiind plecat in Beograd, pentru a tine orele de acolo. Se intampla asta saptamanal de mai bine de patru ani. Nu mi-am pus niciodata problema de acte, sau cum merge el acolo. In Beograd, familia sotului are mai multe apartamente date in chirie si o garsoniera in care sta sotul, atunci cand vine acolo. Saptamana aceasta marti a plecat la examen foarte pe fuga. S-a sculat la ora 7, si avea examen acolo de la 9.
 

sunshine84

sunshine84

hmm

22 Feb 2012, 12:29

nu am inteles exact, ai vreo dovada ca te-a inselat? ca nu ai dat niciun exemplu din care noi sa intelegem concret ce se intampla....din ceea ce am citit rezulta pur si simplu o relatare a ceea ce faceti voi, in general....

japonialove

japonialove

pentru ce anume iti faci griji?

03 Feb 2012, 13:40

crezi ca este posibil sa te insele cand pleaca la cursuri la Beograd? sau banuiesti ceva mai grav?