Ma bate dar il iubesc si cred ca se va schimba

by: catalina_hetel
Dragele mele, as vrea sa pornim o discutie de la o scrisoare. Autoarea acesteia va ramane anonima si imi cer scuze ei, pentru permisiunea de a ma folosi de drama ei pentru acest post. Dar aceasta scrisoare are in ea toate ingredientele unei relatii in care agresivitatea este "ceva normal si minor". As vrea sa comentam, as vrea sa vorbim pe aceasta tema, as vrea sa deslusim firele acestui comportament. Pentru ca numai daca vom intelege ce se intampla cu noi, de ce accepta femeile sa fie umilite si batute, vom putea sa schimbam ceva.
Scrisoarea am postat-o aici, va rog cititi si spuneti ce simtiti.
Hai sa nu judecam ci doar sa intelegem, pentru ca nu falsa moralitate ci intelegerea va putea schimba ceva.
http://hetel.blog.ele.ro/All/Scrisoarea+unei+femei.html
 

eva31

eva31

Daca o bate, nu stiu de ce mai sta cu el.

09 Apr 2011, 01:19

De la prima manifestare de violenta, fizica sau psihica, ar fi trebuit serios sa ii dea papucii.

tarotkitty

tarotkitty

Divinatie in Tarot

05 Feb 2010, 21:34

Ofer servicii de divinatie in Tarot, probabil cele mai bune servicii de pe internet, moralitate, profesionalism. Analize personalizate realizate cu mult suflet si pasiune analizele personalizate care nu sunt generate automat de vreun program de calculator precum pe alte site-uri. Nu lasa viitorul sa te prinda nepregatit.Fii cu un pas inainte si lasa tarotul sa iti dezvaluie viitorul si de ce nu chiar sa te ajute sa iti schimbi viata in bine.
Prezicerile mele sunt intotdeauna sincere .

Confidentialitatea este respectata si garantata. pt. mai multe detalii accesati site-ul http://tarotkitty.webs.com/

a_stranger

a_stranger

nu

17 Ian 2010, 03:33

e foarte simplu raspunsul....nu mai merita relatia....stiti zicala: "prima oara e mai greu"...apoi devine obisnuinta...si asta se aplica la orice ...o spun din proprie experienta....si eu am simtit si poate simt de multe ori nevoia sa lovesc o femeie/fata(unele o cauta si o merita) dar de fiecare data m-am abtinut deoarece sunt sigur ca odata ce am dat ...va exista si a doua oara...iar scuzele nu isi au rostul....ca ma schimb si alte prostii...

mariucasrl

mariucasrl

iar...

15 Ian 2010, 22:38

eu zic k e proasta k mai sta cu el, nu poti iubi un barbat care te bate...si in nici un caz nu se va schimba

catalina_hetel

catalina_hetel

Daca iubesti impui limite

29 Dec 2009, 18:29

Cred ca daca il iubesti, atunci ii impui si limite. Iubirea ta il poate face barbat adevarat. a suferi de dragul lui nu il ajuta cu nimic ci il mentine in aceasta stare de agresivitate si falsa superioritate. Un barbat care cauta o femeie pe care sa o supuna prin agresivitate inseamna ca se simte nesigur si poate ca este chiar nefericit. iubirea inseamna respect si egalitate nu inseamna umilinta. Daca iubesti nu inseamna ca poti fi umilita ci tocmai din iubire poti impune limite pentru a salva relatia.

catalina_hetel

catalina_hetel

Ce ai simtit?

22 Dec 2009, 14:45

zoichita, iti mai amintesti? Dupa prima palma ce ai simtit? Ce te-a facut sa ramai in relatie? Cum se intampla? Ce gandeai? Si cum te-ai hotarat sa pleci? Ce a dus la hotarare?

iulianna

iulianna

Din pacate

21 Dec 2009, 21:48

Din pacate, tind sa cred ca sunt destul de multe femei care sunt in aceasta situatie, la care se supune din mai multe motive: nu au unde sa se duca, nu au alti priteni, considera ca nu si-ar putea reface viata, nu s-ar putea intretine singure, si multe alte motive..

catalina_hetel

catalina_hetel

se pare ca sunt multe

21 Dec 2009, 14:20

Imi pare din discutiile voastre ca noi cu totii cunoastem pe cate cineva in aceasta situatie. Or fi multe femei asa? Ce la face oare sa accepte? Devalorizarea, teama ca nimeni altcineva nu va mai sta langa ele, spuneati voi. Asta inseamna ca ele cred ca merita sa fie batute sau ca nu merita ceva mai bun. Adica daca plec sau daca pleaca nu voi mai gasi altceva, deci nu sunt buna, nu merit sau mai rau....marit sa sufar, merit sa fiu batuta, el are dreptate etc.

tashulina

tashulina

Tristul adevar

21 Dec 2009, 09:53

este ca o vina la fel de mare o are femeia care sta langa un astfel de barbat. Cunosc 2 astfel de cazuri, unul in care ea este batuta aproape la 2 zile, iar la cateva ore el vine si isi cere scuze in genunchi si ii face declaratii infocate de dragoste.

Al doilea in care ea fost batuta prima oara acum cateva luni, apoi el a zis ca nu se va mai repeta niciodata. Ea l-a crezut. pana acum o saptamana, cand am vazut-o cu ochiul negru...

Ambele femei8 au un psihic slab, dependent de afectiunea oricui. Se simt mici, insignifiante, fara valoare si au impresia ca daca cel care le bate va pleca/il vor parasi, nimeni altcineva nu va mai ramane langa ele.

iulianna

iulianna

Mai greu

20 Dec 2009, 22:59

Cunosc un caz asemanator, care m-a afectat si pe mine, in mod indirect. Probabil acest barbat are niste probleme de comportament, care, atunci cand se simte ofensat intr-o oarecare masura, nu se poate stapani, nu-si poate stapani furia, gelozia, isi varsa nervii dupa cum considera de cuviinta, raneste persoana de langa el, dupa care isi cere scuze, promitand ca nu o sa se mai repete. Nu as putea avea increde intr-un astfel de om, dupa cate i-a facut prietenei sale.
Cu siguranta tine foarte mult la el de a stat langa el si in aceste clipe. Eu nu as crede in promisiunile lui, pentru ca nu se poate schimba asa usor, mai ales unele probleme psihologice.
Imi pare rau pentru fata, insa are viata inainte, doar 19 ani, nu e nici primul si nici ultimul