Masaj Erotic - Pareri PRO si CONTRA!

by: daria_love
Ati vizitat vreodata un salon de masaj erotic?V-a placut sau ati iesit total dezamagiti?E vorba doar de un simplu masaj nud menit sa trezeasca simturile sau include si o partida de sex?De ce intreb pentru ca am primit zilele astea o carte de vizita de la un salon de masaj si m-am gandit sa incerc dar am zis sa cer mai intai parerea celor care au mai fost.Apropo se considera ca-mi insel partenera daca ma duc la masaj erotic realizat de o domnisoara?
 

crys29

crys29

pro masaj

27 Apr 2011, 14:55

nu prea ai cum sa iei bolile grave mentionate de tine. Nu stiu daca e voie sa mentionez numele salonului, dar noi mergem la rafinament Club. nu intru in detalii pentru a nu se considera reclama. ideea principala e ca asta ne-a condimentat relatia si ne simtim foarte bine. in concluzie depinde de fiecare cuplu, nu e o retata generala.

eva31

eva31

PAi

09 Apr 2011, 01:09

De la astfel de masaje poti sa pleci si cu ``cadouri`` letale: HIV, virus hepatic, poate si boli mai tratabile, gen gonoree, sifilis. Dar de ce nu discuti cu partenera despre ce altceva ai vrea tu sau ce fantezii ai? Ti-ai pastra si relatia si nu te-ai supune unor riscuri inutile.

nymphetamines

nymphetamines

haha

23 Feb 2010, 12:37

dupa cum a spus Tashulina, iti poti da singur seama daca se numeste inselat punandu-te in locul ei. Acum ce mai zici?

tashulina

tashulina

Intrebarea

23 Feb 2010, 09:32

e pusa la misto sau chiar nu stii daca se numeste inselat??

Pai inchipuie-ti putin ca si pe domnisoara ta o "maseaza" un mascul bine facut, cu diferite "parti anatomice" :))