Merita sa incerci sa fii pe gustul barbatilor?

by: dinna
Femeile ar trebui sa invete sa se iubeasca exact asa cum sunt! Operatii estetice, dimensiunile clasice 90-60-90 etc.---> sunt ele, oare, atit de necesare?
 

julya_ionescu

julya_ionescu

frumos

25 Iun 2008, 17:57

Ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place, zice o vorba din popor. Eu cred ca o femeie trebuie sa fie ingrijita si frumoasa, in primul rand pt ea, sa se simta multumita de ea si bine in pielea ei. Daca avem posibilitateade a apela la operatii estetice de ce sa nu o facem? Intr-adevar ce e natural e mai de valoare, insa barbatii pe care i-am cunoscut apreciaza femeile care aplica orice metoda de infrumusetare.

dinna

dinna

ai dreptate, dar...

25 Iun 2008, 16:52

atunci pentru ce isi fac femeile operatii de marire a sanilor-pentru a placea barbatilor. OK, dar pentru ce isi maresc buzele atunci??? sa-l inghita probail (pe barbat) cu saruturile ei. Barbatii ar trebui sa stie k femeile cu sanii mai mici sunt mai active in pat...!

bondarita

bondarita

nu cred

25 Iun 2008, 13:42

parerea mea e ca ideea preconceputa ca trebuie sa fii perfecta pentru a placea unui barbat e deplasata,cel putin.am citit undeva ca femeia nu-i iubita ca-i frumoasa ci e frumoasa ca-i iubita!frumusetea e efemera,altele sunt calitatile carew conteaza mai mult la o femeie.in fond stim cu totii ca nu exista femei urate,mai ales cele indragostite.