NU MAI VREAU SA FIU GELOASA!!!!!!!

by: red_angel88
Nu mai vreau sa fiu geloasa nu ma pot abtine. Nu stau bine cu icrederea un mine si in plus arat si ca o vacutza. Nu vreau sa fiu geloasa pt ca desi suntem de 4 ani impreuna si nu prea am avut eu "crize" de gelozie simt ca nu stiu parca nu mai vrea sa sa petreaca putinul timp liber cu mine. E drept ca are un job ffff stresant si vrea sa stea in liniste eu vreau ca el sa imi zica ce face peste zi. Evident eu il trag de limba si comunic cu el dar isi pierde pofta de viata seara chiar daca dimineata ii bine dispus. Iar eu ma simt un pic abandonata.
 

pygmalion

pygmalion

totul este coordonat de minte

02 Iul 2008, 17:00

Ajuta-te cu mintea. Nu te lasa condusa de ea ci pune-o la treaba. Construieste-ti o imagine pozitiva despre tine si cu timpul, daca perseverezi in a crede in ea va deveni realitate. Gandurile tale negative iti fac rau. Constientizeaza/le si creaza altele pozitive. Atunci viata ta se va schimba radical.

red_angel88

red_angel88

mersi muult

19 Feb 2008, 11:44

dap mersi mult de sustinere in loc sa faci ceva si sa zici ceva care sa ma linisteasca tu oui paie pe foc mersi.
Oricum de cand am postat acest subiect situatia s-a mai imbunatatit nu am neevoie de sarcasmele voastre. Vreau numai sa nu fiu cixalitoare si sa imi fac pertenerul fericit NU VREAU SARCASME!!!

...

02 Dec 2007, 14:19

Preseaza-l... cere-i condica de prezenta si activitati, sugruma-l, asta sigur o sa-i aduca pofta de viata si o sa vrea sa fie permanent cu tine? Ce poate fi mai placut in comparatie cu stresul pe care il ai la servici decat stresul pe care il ai acasa? Ce poate fi mai dragut decat lipsa de intelegere din partea persoanei cu care iti imparti viata? Nu, nu ajunge sa fi obosit si satul, intotdeauna mai e loc pentru ceva presiune si pisalogeala...
Daca arati ca o vacuta e problema ta, nu a lui, si totusi daca a ales sa fie cu tine, hai sa presupunem macar ca nu tine cont de asta. In 4 ani nu e greu sa inveti ce trebuie sa apreciezi si ce trebuie sa elimini, nu? Eu unul as schimba peisajul care ma sugruma pentru unul care cel putin ma accepta.

Stiu ca nu v-a fost dor de posturile mele, dar nimeni nu ma poate oprii...