Ne indragostim la comanda?

by: moderator
Discuta astazi, intre orele 14-16, cu psihologul Loredana Ionascu despre felul in care se construieste iubirea.
 

brunetta_79

brunetta_79

Fluturi in stomac

20 Mar 2008, 14:24

Nu ma gandisem niciodata la explicatia asta, e interesant. Este insa cel mai frumos sentiment, chiar daca este legat de nesiguranta noastra fata de sentimentele celuilalt. Ar fi frumos daca partenerul ne-ar produce "fluturii" astia si dupa ani de zile. ..

monita

monita

Dragoste, dar nu la prima vedere

20 Mar 2008, 14:18

Nu imi pare a fi dragoste comandata, atunci cand ne indragostim de o perosana dupa mai mult timp de cand o cunoastem. Ci doar atunci observam ca avem anumite lucruri in comun, sau ca aceea persoana are o taina aparte pe care am reusit sa o descoperim mai tarziu.

brunetta_79

brunetta_79

cum e cu dragostea...?

20 Mar 2008, 14:17

Ce ne face sa simtim ca ne-am indragostit? Putem, pe parcursul unei relatii, sa ne indragostim gradual? Sau sentimentul de dragoste se diminueaza odata cu trecerea timpului?

monita

monita

Persoanele singure

20 Mar 2008, 14:12

Da, dar acest gen de persoane isi fac mai mult rau, construind in jurul lor un univers fals, de care la un moment dat se vor satura si vor cadea intr-o depresie mult mai puternica.

redbaloon

redbaloon

Depinde cum privim lucrurile

20 Mar 2008, 14:10

Am putea spune ca ne inrdagostim la comanda persoanei care ne seduce, dar in niciun caz la comanda noastra, nu ne putem impune sa ne indragostim de cineva fata de care nu avem nicio atractie, niciun sentiment.

monita

monita

Nu se poate la comanda

20 Mar 2008, 14:07

Cum spune si proverbul "Dragostea cu sila nu se poate", nu cred ca ai avea cum sa te indragostesti la comanda. Acest sentiment te ia mereu prin surprindere.... chiar daca nu il constientizam de la bun inceput.

soophy

soophy

Nu cred

20 Mar 2008, 14:05

Nu cred ca ne putem indragosti la comanda...insa sunt persoane care se mint ca sunt indragostite...isi doresc atat de tare sa fie fericite, sa iubeasca si sa fie iubite, incat isi creeaza un univers imaginar