Nu stiu ce sa mai fac!!

by: rallukka
Prietenul meu a fost la mine acum 2 zile si a plecat inapoi la ai lui. Din cate am observat parintii lui nu le c-am place ca el vine la mine si isi consuma banii pe avioane (stam la distanta mare unul de celalalt). Nu vreau ca parintii lui sa distruga relatia, sa ii spuna ca nu se merita si asa mai departe, imi este tare frik ca din cauza lor ne vom desparti. Nu stiu ce sa mai fac. Ne iubim mult, dar sufar sa il stiu departe de mine in conjurat numai de serpi veninosi? Ce ar trebui sa fac?? Va rog din suflet sa imi dati un sfat!!
 

rallukka

rallukka

...

05 Sep 2007, 02:43

Soophy.cred ca relatia mea cu parintii lui nu a mers de la bun inceput, mai ales cu mama lui(care este defapt vitrega) Este dura din punct de vedere al gospodariei,,,ea crede ca daca fiul ei se va muta cu mine nu voi stii sa ii fac de mancare.Ea ma crede o fata fitoasa si tot asa.Nici macar nu ma cunoaste asa de bine incat sa poate sa zica asta. Prietenul meu este roman ca si mine... numai ca stam foarte departe unul de celalalt. Ce crzi ca as putea face sa il aduc langa mine? el vrea sa se mute aici dar nu are curajul sa le spuna parintilor inca.ce pot face??? te rog da-mi un sfat!!

soophy

soophy

cam vag

03 Sep 2007, 16:48

da-ne mai multe detalii...ininte ca el sa plece, ce relatie aveai cu parintii lui? sau el este cetatean strain? oricum, daca stati la distanta, nu poti decat sa profiti de fiecare clipa petrecuta impreuna atunci cand va vedeti si sa comunici cat mai mult cand sunteti despartiti. daca va iubiti si aveti incredere unul in altul, parintii lui nu ar tb sa poata influenta relatia.