Nu stiu de ce isi schimba asa de des atitudinea

by: spidigonzalez
Buna! Am un iubit de 4 ani cu care locuiesc de aproape tot atatia ani. Spun aproape pentru ca ne-am despartit de cateva ori, timp in care eu locuiam in alta parte. El mereu imi zice ca ma iubeste enorm si ca nu vrea sa ma piarda. De fiecare data cand m-am despartit de el au fost aceleasi motive: indiferenta fata de mine, mania cu jocurile pe internet, critica excesiva. Eu am 29 de ani si el face in curand 30. Acum suntem iar mutati impreuna cam de o luna dupa 3 luni de tatonari in care eu stateam in alta parte. Cand eu locuiam in alt apartament, atitudinea lui era super: atent, tandru, mereu cu vorbe bune. Acum de cand suntem mutati s-a schimbat. Iar isi face de lucru pe calculator desi nu are nimic important de lucrat (sta pe site-uri legate de calculatoare etc), incepe cearta din nimicuri, vrea sa iesim doar unde vrea el nu si unde am eu chef etc. M-as bucura mult daca mi-ar explica si mie cineva de ce isi schimba atat de des comportamentul fata de mine: cand stam separat e ok, cand ne mutam impreuna zici ca regreta alegerea facuta.
 

eva31

eva31

Ori nu te iubeste ori are o tulburare psihica

30 Mar 2011, 00:51

....si acea tulburare are si o denumire medicala, dar ma abtin de la astfel de comentarii care nu tin de competenta mea

cold_as_ice

cold_as_ice

Vezi

07 Dec 2010, 10:04

sa nu cumva sa fiti in contratimp cu ce aveti nevoie, adica atunci cand tu ai chef de dragalasenii el sa nu fie obosit sau stresat si invers...

tashulina

tashulina

Comportamentul

26 Nov 2010, 09:30

este tipic pt un barbat care nu e dispus sa faca prea multe pt relatia lui. cand nu esti langa el face un pic mai mult pt a te readuce acasa.

cand esti acasa mai opreste din robinet, sa nu te inveti cu binele.

Nu e ok relatia ta. Cu siguranta meriti mai mult!

spidigonzalez

spidigonzalez

Continuare

25 Nov 2010, 16:56

Un exemplu concret: Azi a plecat la munte intr-un team-building (aproape numai baieti in echipa). Aseara am venit acasa cu gandul sa ii fac ceva mai deosebit de mancare, sa facem dragoste....vroiam sa fie o seara mai aparte. Cand ajung acasa, ma trezesc ca incepe sa imi faca observatie cu tot felul de prostii. Mancarea pe care i-am facut-o normal ca nici nu a laudat-o sau sa dea semn ca i-a placut. Apoi iar cearta, stres peste stres ca nu isi gaseste nu stiu ce haine etc. M-am culcat la ora 23 plina de nervi si trista peste masura. Sunt foarte debusolata.
Va multumesc pentru atentia acordata si imi cer scuze daca v-am plictisit. Astept raspunsurile voastre intrucat am mare nevoie de un sfat.