Nush ce sa fac!

by: didi_mari_94
Salut.Ma numesc Madalina si am 13 ani.As vrea sa ma ajutai intr-o problema de "dragoste".Imi place un baiat de 17 ani.Ma inteleg bine cu el,dar lui nu cred ca-i place de mine si de fiecare data cand se apropie de mine simt niste fluturi in stomac.Credeti ca ar fi bine sa-i spun ca-l plac si sa vad ce urmeaza?Sau sa tac si sa fim amici in continuare?
 

didi_mari_94

didi_mari_94

Va multumesc

14 Nov 2007, 16:47

Va multumesc amandurora pentru sfat,dar mi-e frica sa-i spun ca-l plac.Mi-e frica sa nu ma respinga pentru ca sunt prea mica.El pe langa ca are 17 ani e si inalt.Dar o sa am ocazia de Revelion sa-i spun ce am de spus.O sa ne petrecem Revelionul impreuna si cu verisorii mei.Inca o data va multumesc.

bombonik

bombonik

pai...

12 Nov 2007, 19:54

doar tu esti singura care stie cel mai bine ce trebuie facut. totusi, de ce esti atat de sigura ca el nu te place? spunandu`i ce simti, vei afla cu siguranta daca si el gandeste acelasi lucru, dar poate ca e prea timid ca sa iti spuna;asa ar fi bine sa faci tu primul pas. pe de alta parte, daca ii spui, se poate ca el sa nu iti impartaseasca sentimentele, si astfel ai riscul de a strica..sau cel putzin a altera aceasta prietenie. ti`am expus parerea mea si iti doresc mult succes in alegerea pe care o faci!

viorelia

viorelia

Buna

10 Nov 2007, 19:40

Eu cred ca ar fi mai bine sa-i spui ca-l placi.