O drama??? Sau totul regizat!!! 2

by: mirceal
Dupa o saptamina de a incerca eu sa cer o explicatie, am ajuns la concluzia ca ne distrugem nervii..Am renuntat la ideea de a mai insista sa o mai intreb, si m-am gandit ca si asa se apropie sarbatorile si eram amindoi epuizati, m-am gandit ca de sarbatorile de iarna sa plece in romania, i-am propus si a fost deacord zicandumi sa se mai linisteasca si sa se mai gandeasca.Acuma e timpul sa vina, am mai vb pe net, dar e cam seaca la vb.Dar la prieteni le spune ca sa terminat, prieteni din tara, in schimb parintilor ei si mie nu, ea mia zis doar cand va veni acasa discutam despre asta...Voi ce credeti ca eu n-o mai inteleg.Si in convorbirile de pe net, erau zile cand vb normal, si zile cand era foarte scurta cu mine, parca era grabita si ma intreba cum imi merge.Am avut o depresie de a trebuit sa merg la spital, si ea poate din cauza asta acuma ma intreaba doar de sanatate.
Credeti ca are sens sa mai insist?? Sau e alceva ce nu stiu eu la mijloc?? Sau un alt motiv care o determina sa arunce 5 ani de relatie?
Si nu zice alceva si acuma, numai ca ea nu mai vede un viitor intre noi doi, daca o intreb de ce, nu stie, asa simte ea..
Sa fie un alt barbat??(eu nu as crede)SauSaFieInfluien
 

zapacita25

zapacita25

cat de bine te inteleg...

15 Ian 2009, 10:47

am patit exact la fel dupa exact 5 ani de relatie cu un om pe care il stiu de vreo 15 ani...eu zic sa renunti e greu la inceput dar nu are rost sa te chinui,te va folosii pe post de manta de ploaie si se va intoarce in bartele tale de cate ori se va simtii abandonata...multa bafta...

mirceal

mirceal

Dragoste din partea mea, regizare din a ei!!

09 Ian 2009, 14:03

Am aflat acum mai devreme de la niste comuni, ca am sufocat-o cu iubirea mea si ca ei i se pare ca-s obsedat dupa ea...
Si asta a fost o mare jignire, care ma pune sa renunt la ea indiferent de consecinte.

egodog

egodog

o drama sau regizat?

09 Ian 2009, 12:48

nu inteleg titlul. presupun ca exista niste probleme in relatia voastra pe care trebuie sa le discutati. noi nu-ti putem spune ce e in minte ei, cel mai bine ste sa vorbesti deschis cu ea