Pana unde putem merge cu flirtul fara a ne simti vinovate?

by: moderator
Discuta astazi, intre orele 14-16 cu psihologul Loredana Ionascu de la Clinica TerapiaM, despre flirt. Pana unde putem merge cu flirtul fara a ne simti vinovate?
 

vanghelis007

vanghelis007

Va

01 Aug 2008, 20:56

invat sa fiti voi.

just_me_c

just_me_c

sadice zici??

31 Iul 2008, 20:50

Buna ideea. Numai ca trebe sa te gandesti bine inainte. Vezi sa-ti si placa tipul...asta in cazul in care se termina cu un viol :)))) daca tot il infierbanti :))))

vanghelis007

vanghelis007

Eu cred

29 Iul 2008, 19:11

Ca cu flirtul, poti sa mergi pana la pat.Dupa axeea spui noapte buna si il dai pe usa afara.Sigur, daca este un pat de doua persoane, se poate continua flirtul, dar acesta este deja episodul nr.2,iar telenovela capata alt nume.

iulya68

iulya68

Depinde de fiecare

24 Iul 2008, 15:45

Ficare dintre noi ar trebui sa stie pana unde poate merge flirtul pt ca dupa parerea mea cand esti implicata intr-o relatie trebuie sa sti sa pui niste "bariere". Eu am o relatie de aproape 4 ani si pot spune ca ma simt iubita si implinita si de aceea de cand l-am cunoscut pe prietenul meu nu am simtit nevoia sa flirtez deoarece am gasit ce am cautat.

tashulina

tashulina

Cateodata

24 Iul 2008, 15:37

Cateodata e ok sa flirtezi, asa, doar pentru tine.

Te simti mai atragatoare si dorita si de altcineva in afara de partener, iar asta nu are cum sa faca rau relatiei...din contra, esti putin mai "cu capul in nori" in relatie si asta il pune pe partener pe jar...

moira

moira

greentea

24 Iul 2008, 15:12

Dupa mine, flirtul nu poate tine la nesfarsit. Trebuie sa duca pana la urma la nivelul urmator, ori la consolidarea relatiei ori la ruptura. Nu cred ca poti tine pe cineva intr-un joc de acest tip pt. prea mult timp. Devine plictisitor.

moira

moira

Flirtul

24 Iul 2008, 15:10

Flirtul e cea mai frumoasa parte dintr-o relatie, si poate unicul episod intr-adevar palpitant si interesant. Restul e umplutura...E incitant flirtul inteligent, acela construit cu creierul...Depinde de fiecare ce limite are la capitolul "vinovatie": pentru unele un zambet este un pacat capital pe cand pentru altele, niste saruturi patimase la care duce un flit sunt o simpla joaca extrem de distractiva...Fiecare isi impune singur limitele. Atata timp cat ne simitim bine in pielea noastra si cu constiinta noastra, facem cam ce si cat vrem.

ihatepink

ihatepink

Partea proasta

24 Iul 2008, 15:04

Este cand partenerul de flirt nu se prinde ca e ceva de amuzament si crede ca e inceputul unei relatii.

Cum sa-l faci sa ramana la capitolul flirt?

ihatepink

ihatepink

Noi doi

24 Iul 2008, 15:00

Eu flirtez cot la cot cu iubitul meu, dar parca lui ii merge mai bine. Intr-adevar parca are flirtul in sange.

tashulina

tashulina

@Loredana_Ionascu

24 Iul 2008, 14:40

Eh nu avem nevoie...

Cunosc pesoanal cupluri in care nu lipseste absolut nimic, si stiu bina asta, ca ambii imi sunt prieteni, si tot fata arunca ocheade iar el zambeste strengaresc colegelor...

E vb de instinctul de "vanator", mai puternic manifestat la barbati, insa nelipsit nici de la femei.

monita

monita

.

24 Iul 2008, 14:39

Eu cred ca cel care initiaza flirtul, trebuie sa isi propuna limitele dinainte. In momentul in care cel care este flirtat raspunde la avansuri si ia totul in serios, flirtul ar trebui incetat dupa parerea mea.

tashulina

tashulina

X

24 Iul 2008, 14:30

Multa lume crede cu tarie ca flirturile "inocente" pe messenger nu au nimic vinovat in ele si ca doar daca, dom'le, iesi in oras cu respectivul e clar ca-ti inseli partenerul...insa oare asa este?

Daca sunt atat de nevinovate, cum de partenerul nu are nici macar habar de existenta X-ului cu care vorbeste mandra lui???

soophy

soophy

..

24 Iul 2008, 14:29

Oricat am fi de indragostite, din cand in cand vrem sa ne testam puterea de seductie. si un schimb de priviri in club, in metrou sau la supermarket nu a omorat pe nimeni. E adevarat ca uneori poate deveni periculos...daca respectivul vede zambetul tau ca pe o chemare...e cam greu sa dai inapoi fara sa te simti vinovata atat fata de el, cat si de partener.

ihatepink

ihatepink

Si totusi...

24 Iul 2008, 14:25

Care ar fi punctul terminus pana unde putem merge cu flirtul?

monita

monita

.

24 Iul 2008, 14:20

Personal nu cred ca ar trebui sa flirtezi cu alte perosane cand deja ai un partener de o buna perioada de timp. Insa, ca de obicei suntem curioase de puterea noastra de seductie, daca se diminueaza in timp?... si atunci mai incercam un scurt flirt cu diverse persoane, insa cred ca ar trebui sa ne orpim si sa dam de inteles ca a fost doar o gluma, atunci cand lucrurile merg prea departe.

redbaloon

redbaloon

prieten gelos

24 Iul 2008, 14:17

Prietenul meu e gelos pe toti cunoscutii sau amicii cu care stau la palavre. Se imfuneaza si nu mai vorbeste cateva ore bune cu mine.

Cum sa-l fac sa nu mai fie asa?

tashulina

tashulina

Depinde

24 Iul 2008, 14:14

Depinde foarte mult de mentalitatea fiecareia.

Te poti simti vinovata fata de partener si ca i-ai raspuns cu un zambet portarului de la firma sau poti dormi impacata si dupa o iesire mai "fierbinte" seara in club cu colegul cel dragut.