Pot iubi eu pentru amandoi?

by: carezza
M-am indragostit. Am divortat pentru el. Suntem de 4 ani impreuna. Am stat impreuna la parintii mei. Ne-am despartit de mai multe ori... gresit! M-a parasit de mai multe ori. Cu iubire, lacrimi si fara demnitate, l-am adus inapoi de fiecare data. Am renovat impreuna apartamentul lasat de bunicii lui. Acum i-am propus sa reducem cheltuielile si sa stam acolo in lunile de iarna, caci oricum plateam intretinerea. Mi-a zis ca ar fi vrut sa se mute singur. A doua zi mi-a spus ca ar vrea sa stam iarna asta acolo, dar ca voi plange din nou cand va trebui sa plec. A, si mi-a spus de multe ori ca nu ma iubeste. Desi se poarta de parca ar face-o. El oricum intelege prin iubire, fiori si pasiunea de la inceputul unei relatii. Sunt un pic incoerenta, dar trebuie sa fac bagajele si nu stiu daca sa le fac si pentru mine sau nu. Poate imi foloseste daca dati si voi in mine!
 

eva31

eva31

Definitia ``cuplului`` tocmai asta inseamna, 2

30 Mar 2011, 01:28

Deci, daca inr-o relatie iubeste doar unul singur, sa fii convinsa ca nici macar acela nu iubeste, e pur si simplu obisnuit sau obsedat de relatia cu celalalt. Se pune ca oamenii sunt ingeri cu o singura aripa. Nu pot sa ``zboare`` decat impreuna. Bine, ma refer la sentimente. Dragostea poate exista doar prin cifra 2, nu cifra 1, nu cifra 3 sau 4. Deci, nu poti iubi tu pentru amandoi pentru ca nici tu nu prea mai iubesti.

scorpion_girl

scorpion_girl

Toata

05 Oct 2010, 08:31

lumea iti spunea acum cateva zile sa pleci...sper ca acum esti deja in alt aparte...spre binele tau.

nu conteaza ce intelege el

29 Sep 2010, 21:32

prin iubire, intrebarea este: tu ce intelegi prin iubire? e asta iubire sau obsesie ptr el? de ce tragi asa de un barbat care ti-a spus clar ca nu te iubeste, ce speri, sa se schimbe ceva? iti doresc sa iesi din situatia asta cat mai putin strivita, si cand o sa iti revii cauta-ti pe altcineva care sa te iubeasca.

scorpion_girl

scorpion_girl

E trist ce scrii, foarte trist...

28 Sep 2010, 08:52

Incerc sa desprind din ceea ce relatezi, un fir. Tu de la inceput ai dat mult, divortand pentru el. Ce ai primit in schimb? Orgoliu, mandrie si un "te iubesc" cu NU in fata...

Ai vrut sa faci din casa ai casa voastra. Insa el o vrea doar casa LUI.

Singurul meu sfat este sa stai fara el o perioada. Chiar daca este cumplit de greu, peste cateva zile te vei simti mai bine. Te vei simti valoroasa si puternica. Adica exact opusul a cum te face el sa te simti acum.

Incearca macar.