Problema de comunicare?

by: max86
Salut,
Am 24 de ani si incep sa cred ca este ceva in neregula cu mine......Au disparut femeile inteligente si iubitoare de romantism din romania? Toate vor doar distractie si banii?......Ok nu sunt Casanova sa zic ca am avut n relatii , am avut 2 si alea anemice si cam scurte.....si ok nu sunt persoana care sa dea cele mai bune sfaturi in materie de sex....
Ma distrez si eu dar am si alte preocupari si recunosc sunt ceva mai sentimental...dar asta este o problema?.....
Astept si parerile voastre!
 

florin_mol

florin_mol

Romantism

27 Mar 2012, 00:07

Cred ca romantismul nu este o chestiune de trecut dar este mai mult o trasatura feminina.
Barbatul reprezinta fermitate si actiune. Daca atunci cand esti cu o femeie te simti ca scufundat intr-un butoi de romantism iar tu orbitezi in sfera ei de gravitatie ea nu se va simti niciodata bine in aceasta ipostaza.
O femeie nu ii face ce ii spune mintea ci ceea ce ii spune inima (sentimentele), si atunci ar trebui sa te intrebi faci tu ceea ce trebuie, sau mai bine zis esti tu un barbat integru, stabil emotional cu un scop in viata si care este cinstit cu sine insusi?
Nu este nimic in neregula cu a fi romantic sau in a avea sentimente, a iubi, insa in special femeile tinere nu prea gandesc, este o lipsa de maturitate insa, actioneaza prin prisma instinctului primar, vor un mascul feroce care stie ce vrea si cum sa obtina, care stie cum sa se comporte cu o femeie, care sa o stie sa o faca sa simta pentru ca asta e cu femeia, daca o faci sa simta atunci ratiune nu mai exista insa abia mai tarziu in viata isi dau seama ca de fapt nu isi doresc un mascul feroce ci un barbat care sa fie alaturi de ea cand are nevoie.

max86

max86

keep walking

02 Oct 2011, 16:20

Multumesc pentru raspuns.Cu siguranta se va ivi persoana care sa inteleaga felul meu de a fi.Nu am un dubiu in privinta asta. Doar ca uneori obosesti incercand oricat de optimist ai fi. O mica pauza nu cred ca ar strica, lasam lucuruile sa evolueze in modul lor firesc....sper sa nu ajung totusi sa fac un compromis.....dar nu am de unde sa stiu cum ma voi schimba .

elaa_yoana

elaa_yoana

Buna

01 Oct 2011, 14:00

Nu treuie sa fii mitocan..poate ca nu ai gasit persoana potrivita sa te iubeasca asa cum esti. Ce-i drept e foarte greu in ziua de azi,sa mai construiesti ceva frumos si de lunga durata...(eu inca lucrez la asta, dar speranta moare ultima).
Traim intr-o lume unde romantismul a cam disparut...Conteaza sa fii om si sa apreciezi tot ce e bun si frumos chiar, daca sunt persoane care iti vor intoarce spatele sau care te dezamagesc.
Succes!

max86

max86

mitocan???

30 Sep 2011, 22:46

Eu zic ca ma comport bine. Dau libertate totala si o respect si in rest ma comport normal ca intr-o relatie.....ce nu inteleg este ce ce ma tot ia lumea de fraier? Sau in ziua de azi trebuie sa fi mitocam si prost cresut ca sa fii cool.....si sa fi bagat in seama ...... Nu mai se poarta sa fi romantic si sa apreciezi ceea ce este cu adevarat important si frumos?

sunshine84

sunshine84

nu tine numai de comunicare

30 Sep 2011, 16:45

depinde foarte mult si de felul in care te comporti si actionezi si poate de aceea iti este greu sa gasesti persoana care sa te accepte