Relatia cu cumnata

by: emedica
Buna tuturor,
cred ca multe dintre voi aveti probabil aceeasi problema, cumnata.
Care este relatia voastra cu ea sau ele? Cum rezolvati conflictele, mai ales daca sotul o adora si ii da mereu dreptate?
Va dati seama ca si eu sunt in aceasta situatie, in care cumnata, sora cu 8 ani mai mica a sotului, printesa familiei il invarte in jurul degetului si profita de el cat poate mai mult. Iar sotul cand ajunge sa recunoasca rareori acest lucru, are o replica dezarmanta: e sora mea si trebuie sa o ajut.
Treceti si voi prin asemenea discutii?
Astept parerile voastre.
 

eva31

eva31

Se va satura de ea

09 Apr 2011, 00:41

Si se va satura si de rolul de frate mai mare, de paternalismul asta. Si atunci va tine cu tine. Ai rabdare, timpul le rezolva pe toate. Si mai roaga-te si tu Fecioarei Maria, pentru ca e buna si milostiva si ii va deschide ochii.

floryyfloryy

floryyfloryy

buna

21 Mai 2010, 23:04

am si eu o cumnata nu ne intelegem extraordinar de bine dar eu mai las de la mine .sotul meu tine foarte mult la ea este singura lui sora dar pe mine ma iubeste mai bine decat pe ea asa ca face ce zic eu caci eu sunt sotia lui nu sorsa .cred ca ar trebui sa ii spui acest lucru ca tu esti sotia lui nu sorsa si el trebuie sa traga pt tine si copii eventual nu pt sorsa caci nu cred ca poate sa o tina in spate toata viata.iar ea daca tot profita e o nesimtinta

buna

24 Mar 2010, 05:15

ma inteleg bine cu toate cumnatele, chiar si cu fosta cumnata :) desigur inceputul nu a fost asa de fericit, ne-am cam impuns, dar pe parcurs cand am ajuns sa ne cunoastem mai bine, totul s-a rezolvat de la sine, tinem legatura si ne ajutam cat putem de mult. Pot sa zic ca sotia fratelui meu imi e ca si o sora, impartim totul ca in familie. Chiar intr-o zi fratele meu imi spunea ca se simte ca si cum el ar fi cumnatul meu si nu fratele meu, ca sunt mai apropiata de sotia lui decat de el :)) ... eh! exagereaza!
parerea mea e ca nu ai probleme cu cumnata, ci cu sotul tau , caci nu isi cunoaste prioritatile

tudormihaela

tudormihaela

greu..

23 Mar 2010, 20:26

situatia ta e destul de ingrata...sper sa ai puterea de a lua o decizie.

nonette

nonette

..

26 Ian 2010, 13:22

eu recunosc ca nu o suport pe sotia fratelui meu. este foarte increzuta si enervanta. am incercat de multe ori sa ma apropii de ea dar chiar nu am reusit. daca cer ajutorul fratelui meu imi intoarce efectiv spatele. nici asa nu e bine. zic eu

tashulina

tashulina

Eu din fericire

26 Ian 2010, 13:12

nu ma confrunt cu aceasta problema, el fiind singur la parinti. Insa sora mea are problema aceasta.

Sotul ei isi ajuta sora mai mult decat are aceasta nevoie, chiar si in conditiile in care ei (sora si cumnatul) ca familie duc lipsa de bani in casa iar sora lui "cere un imprumut" pe care uita sa il returneze.