S-a impacat cu fosta ...

by: airelav
eram in relatii de prietenie foarte bune..nu m-am gindit niciodata la o relatie cu el pu k avea prietena,dar la un moment dat s-a despartit de ea..si in citeva zile mi-a propus sa ne intilnim...nu am acceptat deodata..insa el e tipul care stie cum sa ademeneasca o fata:)deci..cuvinte frumoase,mereu acordarea atentiei,sunete intr-una...si iata m-am indragostit:(...peste citeva zile a vb cu fosta sa..si cred ca s-au impacat...problema consta in ceea ca eu nu vreau sa-i despart...dar ma doare ca din nou sufar...credeti ca a inceput o relatie cu mine doar ca sa-si uite fosta?...nu as vrea sa cred astfel :( Ce sa fac???
 

leo

leo

airelav

20 Ian 2008, 02:47

simplu: te-a folosit ca moneda de schimb in relatia cu prietena. i-a demonstrat ca daca ea nu se conformeaza oricand poate sa treaca rapid in alta parte, deci e independent fata de ea.

...iar tu ai jucat exact cum ti-a cantat el... ciudate sunteti voi femeile. va bagati exact intre altii si sperati ca nu voi o sa fiti victimele.

cioco_bocco

cioco_bocco

mergi mai departe

16 Ian 2008, 12:46

el probabil ca te a vazut ca pe o amica,,,iara sentimetele mai puternice duceau catre fosta relatie...pai ce sa faci revino ti si mergi mai departe

raluca79

raluca79

...

15 Ian 2008, 13:31

...indiferent de motivele pt care a inceput o relatie cu tine,faptul e consumat,mai exact el s-a intors la prietena lui.Totusi,se stie ca,barbatii trec mai usor peste despartiri si mai ales ei uita prin...inlocuire.Trec peste momentele grele''ajutati''.Ajutati de o alta, ca doar vb aceea''cui pe cui se scoate''.Noi suntem cele care deplangem atat situatia, stam in casa,suferim si ...asteptam.Ei:nu.Pana la urma si ei se tem de singuratate.Am cunoscut barbati care au spus:era femeia vietii mele,nu va mai fi niciodata la fel fara ea dar dc asa a fost sa fie n-am sa stau singur fiindca nu pot sa stau singur,am nevoie sa stiu ca NU SUNT SINGUR.''
Asadar tu trebuie sa mergi mai departe, sa lasi timpul sa-ti vindece ranile si de ce nu?sa treci peste momentele acestea grele...prin inlocuire...Nu e o solutie dar timpul va trece mai rpd cu siguranta dc nu vei sta in casa si-ti vei plange de mila.Bafta..

lovey_kay

lovey_kay

Draga Airelav

15 Ian 2008, 12:19

E foarte posibil ca el sa te indrageasca destul de mult din moment ce s-a comportat astfel cu tine in perioada aceea.Dar pe de alta parte,noi, oamenii, cand suferim si avem nevoie de dragoste, nu o cerem pur si simplu, ci utilizam mijloace indirecte, cum ar fi oferitul(dragostei si atentiei pe care am vrea s-o primim) , si uneori nu tinem cont cui o oferim, sau ce impact are asupra celorlalti.Tot ce ai putea sa faci in aceasta situatie este sa-i vorbesti sincer despre ce simti tu si ce te deranjeaza.Presupun ca stii ca daca lasi lucrurile nerezolvate, si ramai cu intrebari si vise, se acumuleaza frustrari, frustrari care la randul lor te vor face sa clachezi intr-o buna zi.Si nu uita ca toate se rezolva cu incredere in Dumnezeu.Cam atat am avut de spus.Ai grija de tine.