Soferi

by: emilia_me
Care credeti ca sunt cei mai buni soferi, barbatii sau femeile?
 

panterootza

panterootza

soferie?nu-i de mine...

07 Mar 2008, 19:23

o singura data m-am urcat la volanul unei masini....si de atunci sunt jurata k nu-mi mai trebuie:D...Era o masina de teren a unor prieteni,si daca tot ne aflam intr-o zona putin circulata,ce am spus eu?sa conduc si eu sa vad cum e...numai k,prietenii acestia aveau si un caine de vanatoare,care ori de cate ori auzea motorul masinii,venea,alergand,pe langa rotzi...asa se face k,pornind masina,a venit repejor si cainele,si cum se postase in fatza masinii,m-am pierdut si am calcat acceleratia,in acelasi timp tragand frana de mana....:)))aveti idee cum a facut masina?dar ce sperietura am tras eu...de atunci m-am lecuit de condus,deja stiu k dc am caine in fatza si groapa in dreapta si in stanga,sigur nimeresc in groapa cu masina..nu conteaza,important este sa nu calc cainele:D

leo

leo

ah

27 Feb 2008, 22:28

credeam pana acum ca sunt mai responsabile. dar din zi in zi imi dau seama ca trebuie sa le ocolesc. era deja in ultimele 3 luni sa ma nimereasca doua femei.

mie mi se pare ca femeile trecute de 40 de ani conduc chiar bine. sub e de groaza, cu exceptia catorva care cred ca au abilitati masculine si nu si le folosesc pe cele feminine la volan.

monita

monita

Personalitate

27 Feb 2008, 16:03

Eu cred ca mai mult tine de personaliatea si felul de a fi al fiecaruia dintre noi. In soferi trebuie sa fii mai "infipt", mai agil..