Trecut,Prezent,Viitor

by: pain
Sa va spun cum sta treaba totu a inceput acum 3 ani am cunoscut o persoana printre multe altele cu care am avut o relatie (vreau sa precizez: atunci cand am cunoscut-o avea prieten si la parasit pentru mine),dupa o vreme am parasit-o pentru alta desi simteam ceva pentru ea,si ea ma iubea mult incat ar fi fost in stare sa ma ierte numai sa ma intorc la ea.(ma pus sa aleg)dar in gandirea mea de copil imatur si mare macho am parasito.Neam certat si cate si mai cate dar intr-un final am ramas prieteni.Acum am ajuns la aceiasi problema ies cu ea in oras desi are prieten de 2 ani si tind sa cred ca acum chiar m-am indragostit,nu mai sunt ``derbedeu`` de alta data dar sunt in dubii si nu stiu ce sa fac aveti vreo parere???vreun sfat pt mine?
 

pygmalion

pygmalion

Nu te supara!

02 Iul 2008, 17:31

Pune mana pe o carte de gramatica. E destul de greu de urmarit firul povestirii tale. Sti cum iti dai seama daca o iubesti cu adevarat? Daca esti dispus sa te sacrifici pentru ca ea sa fie fericita.

pain

pain

``Imi raspund singur``

23 Iun 2008, 23:47

Se pare ca nimeni nu are raspuns sau sfat asa ca o sami raspund singur...Cel mai bine ar fi sa las lucrurile sa mearga de la sine si am decis sa nu ma mai intalnesc cu ``ea`` si dak va veni la mine bine dak nu nu.Nu vreau sa influentez cu nimic relatia ei cu tipu respectiv asta am realizat dupa ce mam gandeit vreo 2 zile...Vizavi de voi pacat speram ca cineva sami poata raspunde la ce am scris eu sau sasi dea cu parerea.TOPIC CLOSED si chiar o iubesc pe fata aceasta tocmai de asta am ajuns la ideea asta dak va fi fericita cu cine este acuma ii doresc numai de bine.