Trecutul sexual

by: scorpion_girl
conteaza cu adevarat cand ai o relatie serioasa? am citit articolul de azi si chiar ma gandeam ca cel putin in cazul nostru, al femeilor, nu este un subiect care sa ne avantajeze; se pare ca foarte multi barbati nu au o parere buna daca ai avut mai multi parteneri pana in momentul de fata, voi ce credeti, este vina noastra sau pur si simplu nu s-a schimbat mentalitatea?
 

sfaturinet

sfaturinet

nu sunt de acord

11 Mai 2012, 00:40

Este adevarat ca in tara noastra mentalitatea a suferit din cauza comunismului (de aici si "sa moara toti, eu sa traiesc bine") dar unele lucruri nu se schimba.

Toata chestia asta cu trecutul nu conteaza, atat timp cat nu exagerezi... adica, daca ai avut relatii (sexuale) cu 3 tipi - pentru ca unul a fost bou, unul te-a parasit pentru alta, cu al treilea pur si simplu n-a mers - inseamna ca trebuie sa opresti putin in loc, sa gandesti bine ce-i cu viata ta si ce vrei sa faci.

Daca iti place sa te distrezi, sa insiri 10 de barbati intr-o luna, nu te intreba de ce ai titulatura de cu*va, pentru ca vei ajunge ca toti barbatii care te cunosc sa te stie cum arati goala... asta nu e OK. Si, nu e OK pentru ca... pur si simplu nu e, nu pentru ca sunt eu inapoiat.

Concluzia e simpla: nimanui nu-i place sa linga acolo unde scuipa altul. Se aplica si la femei si la barbati.

Apoi, mai e o chestiune, psihologica... daca ai avut 20 de parteneri si nu a mers cu niciunul, nu ti se pare ca e ceva ciudat cu tine?! Sa zicem ca sunt unii prosti, dar chiar toti?

julya

julya

:-)

05 Apr 2012, 04:36

trebuie sa stie actualul tot trecutul tau ca ai fost cu x,y???Credeti ca ei o sa ne spuna cu cate au fost??Si din punct de vedere al mentalitatii in romania multi sunt foarte inapoiati mintal.

patruleasa

patruleasa

continuare

02 Dec 2011, 09:52

Eu le raspund si le zic ca trebuie sa aiba incredere,ca fiecare gresim si ne dam seama mai tarziu de acest lucru si incercam din rasputeri sa ne indreptam spre drumul cel bun,ca fiecare merita o sansa...etc.Multi argumenteaza ,ca alta varianta nu au,si spun ca din raul cel mai mare il aleg pe cel mai mic,covinsi ca vor putea trece de trecutul respectivei...dar din pacte nu pot.Sunt ancorati in doctrine morale foarte bine ancorate in gena lor de vanatori dacici. Un altul mi-a spus ca s-a saturat sa fie mereu al doilea...Si de aici denota ipocrizia de care dau dovada unele fete,si nu vor,ele in primul rand, sa i-si asume trecutul lor. Va sarut dulce!

patruleasa

patruleasa

La subiect...

02 Dec 2011, 09:41

In primul rand trebuie sa ne fixam locatia...romania,o tara balcanica,cu un popor mai mult sau mai putin balcanic,contaminat cu influente,asa zis pro occidentale.Acest punct fiind stabilit ,merge mai departe.Fetelor,va spun ca conteaza,aveti grija cum va asterneti ( propiu si figurat)ca sa stiti cum veti dormi.Nu puteti sa umblati crenga dand iama prin baieti,si hop deodata cineva sa aiba incredere in voi si sa isi riste "viata"cu una de genul..Si se jura ca nu fura...Eu nu am fost usa de biserica si nu o fac nici pe moralista,dar viata mia aratat ca am dreptate.Multi colegi(baieti)imi sunt prieteni,si vin la mine cu div probleme(eu fiind mai mare)si mi se confesiaza spun ca s-ar aseza si ei la casa lor,ar vrea sa aiba o familie,sa stie pentru ce muncesc,un copil...Si aici apare problema,le spun fa, -gasete o fata....ei raspund ce fata,la mana a cata? pe cati trebuie sa sarut in...,cati prieteni i-mi vor rade in nas...Dece as avea incredere intr-o astfel de fata?

wonderland

wonderland

nu de putine ori

14 Nov 2011, 14:49

am auzit barbati care au criticat femeile in baza acestui lucru....si da, suntem inapoiati ca mentalitate