UN GUST AMAR ... ???

by: cornelus001
Ti-ai inselat iubitul... Deodata in viata ta a aparut un "cineva" special din trecut si nu ai rezistat tentatiei. Invata sa traiesti acest moment, sa-l privesti cu pasiune la inceput si sa simti satisfactie, apoi putin regret, mai multe remuscari, pentru ca in final sa inveti sa te ierti si sa uiti...

Dimineata de dupa...
Te trezesti cu gustul amarui al tradarii in gura, te indrepti greoi spre baie unde dai cu ochii de prima oglinda din viata ta de femeie infidela. Te privesti. Iti dau lacrimile. Te gandesti la felul in care te vei vedea in ochii lui cateva ore mai tarziu. Te torturezi singura cu gandul la reactia lui daca ar sti. Pui mana pe telefon si il suni doar ca sa-l asiguri ca-l iubesti, desi el nu se indoise vreodata si ca sa-l auzi spunand acelasi lucru. Dupa ce inchizi, te gandesti ca nu trebuie sa stie niciodata despre mica ta escapada. Ca l-ar distruge si ca v-ar distruge si pe voi. Te intorci in fata oglinzii si iti privesti corpul. Cauti posibile semne ale noptii de amor pe care ai petrecut-o in bratele iubitului de demult. Nimic care sa nu poate fi ascuns. Mai greu de machiat se dovedesc a fi gandurile tale care impletesc remuscarile cu fiorii noptii trecute.
 

pisi

pisi

cornel,

06 Mai 2008, 15:03

netul asta e mare, dar inspiratia ta e mica.

sau sa cred ca ai o idee obsesiva?

monita

monita

Remuscare

06 Mai 2008, 13:38

E normal sa ai astfel de sentimente atunci cand stii ca gresesti. Din pacate, constiinta nu iarta, ceea ce ai facut ramane ca un spin acolo undeva in interiorul tau si te raneste din cand in cand..... Din moment ce exista remuscarea cred ca sunt slabe sanse sa gresesti si a doua oara... acum depinde cat de puternic e sentimentul(cel de dragoste sau cel de remuscare).

cornelus001

cornelus001

BUNA D-RA ....

03 Mai 2008, 06:57

PTR SIMPLUL FAPT CA ....ESTE ALT SAIT !!! NORMAL , NU CREZI ??? O ZI BUNA ,ALATURI DE CEI DRAGI !!!

pisi

pisi

cornel,

25 Apr 2008, 11:03

ai mai postat acelasi mesaj si pe forumul altui site cu ceva timp in urma. de ce faci lucrul acesta?