Viata in secret

by: japonialove
Buna fetelor, am o prietena care nu vrea nici in ruptul capului sa spuna ce face, niciodata. E foarte secretoasa cand vine vorba de ea si niciodata nu stim unde se duce sau ce face insa cand vine vorba de noi ne asculta si ne da si sfaturi. Prietenele noastre au inceput sa comenteze si sa se simta ofensate de felul in care procedeaza ea insa eu consider ca atata timp cat este o prietena buna care te ajuta si iti da sfaturi nu vad de ce ar fi obligata sa ne dea raportul. Imi pare rau de ea pentru ca fetele deja au inceput cu tot felul de glume proaste la adresa ei iar acest lucru o deranjeaza. Cum sa fac sa inceteze? Sa le fac sa inteleaga ca nu este nimic in neregula cu ea daca nu vrea sa ne spuna mereu ce face...
 

semika

semika

curiozitatea nu duce la nimic bun

20 Iun 2011, 09:42

asa ca nu trebuie sa insistam pentru a afla ce face alta persoana in privat

electronicguest

electronicguest

Nu este moral

05 Iun 2011, 00:11

sa ne intereseze viata particulara a unei alte persoane. Sub nici o forma. Asta din cauza ca vedem lucrurile in mod diferit si ce place cuiva este posibil sa nu fie pe placul altcuiva.

nu spune nimic niciodata

30 Mai 2011, 21:03

sau nu va da toate amanuntele? Nu cred ca va considera prietene apropiate, altfel nu vad retinerea ei, oricum, increderea se castiga in timp, trebuie sa ai rabdare cu ea ... Mie nu imi plac oamenii bagareti, care vor sa stie si ce ai mancat de dimineata, care imi spun mereu " nu am stiut ca vrei sa faci/cumperi ... " parca ar trebui sa dau raportul planurilor mele :))
dar nici cei secretosi care fac un secret din orice ... daca nu vor sa faca nici un fel de conversatie sa stea frumos la ei acasa ...

tashulina

tashulina

prietenele

30 Mai 2011, 15:40

acestea ale tale par genul "cardului de gaste" care mereu comenteaza, se baga in viata altora si stiu toate amanuntele vietii celorlalte.

Spune-le si tu sa nu uite proverbul "curosii mor repede"!!!