impas

by: radwcw
am si eu o intrebare, poate ma ajutati( e prima oara cand intru pe un forum). am avut o relatie de vreo 2 ani cu o fata, am iubit-o f mult. fata m-a lasat pt altul cu masina. asta e. problema e ca de vreo 3 luni nu am mai iesit in oras, probabil fiindca m-am izolat de prietenii mei. si faza e ca nu mai am curaj sa intru in vorba cu o fata. pur si simplu nu stiu ce sa spun, despre ce sa vb...aveti vreun sfat?
 

littleice

littleice

BUCURA-TE

08 Oct 2008, 17:48

E poate semnul ca dumnezeu e cu tine si nu a lasat pe cineva sa isi bata joc de viata ta.Poate ca nu i-ai acordat destula atentie sau poate ea nu voia atentia ta ci o senzatie.Oricum cred ca ai avut noroc,e mai bine sa iti dai seama de valoarea ta personala decat de cea materiala

pusicutza07

pusicutza07

o vorba

11 Aug 2008, 14:20

intai scapa de ''complexul'' ca n-ai masina, pt ca mai sunt si fete care nu cauta masini ci un om cu care sa stea de vorba langa care sa se simta iubite, frumoase, respectate, fericite. partea materiala dintr-o relatie este importanta in functie de persoana. e clar ca muuuulte fete cauta bani si ce grozave sunt ele cand sunt plimbate cu masini tari, dar tot atat de multe sunt si cele care nu recunosc si nu-si recunosc nici lor insisi, cat ''rahat'' inghit. ori asta nu e viata. prea putini sunt oameni de omenie in ziua de azi, din pacate. si greu poti sa ai si prieteni. dar sunt si oameni ok, trebuie doar sa stii unde sa-i cauti, si-n primul rand sa stii ce vrei. iar cu o fata care o simpatizezi, vorbeste orice, dar nu despre cat ai suferit, ca...o vei plictisi. sterge capitolul respectiv, sau ai rabdare ca sa te vindeci. sinu face comparatii intre tine si altii, intre ea si fosta s.a.m.d. fiecare suntem unici in felul nostru! numai bine si bafta!

loredana_same

loredana_same

..

10 Aug 2008, 18:20

cand vrei sa intri in vorba cu o fata, nu te mai gandi la ea ca..la o prada; gandeste-te ca sunteti vecini/colegi/amici vechi, ca pur si simplu vrei sa vorbesti cu ea, nu sa o cuceresti; cu cat iti dai mai mult silinta, cu atat e mai greu. Poarta-te natural, spune ce-ti trece prin minte fara a face din tantar armasar si vei vedea ca nu e asa de greu;

in ceea ce o priveste pe fosta, nu te mai gandi ca relatia s-a terminat din vina ta; ar trebui sa-ti reiei vechile activitati, sa te reintalnesti cu prietenii.
Acum trebuie sa iesi cat mai mult, si nicidecum sa te izolezi.

Bafta!

radwcw

radwcw

re

10 Aug 2008, 03:18

am incercat sa socializez, numai ca am dat-o in bara. nu stiu cum sa uncep, ce sa spun, despre ce sa vb. ce se poate vb cu o fata pe care o simpatizezi?

hedonista

hedonista

...

10 Aug 2008, 01:32

imi pare rau pt tine dar nu cred ca fata aceea te a parasit pt alcul "cu masina"..daca te iubea intr adevar, putea sa aibe acel "altul" si avion..intr un cuplu exista multe urcusuri si coborasuri..unii le trec, altii nu...acum nu e un capat de lume ca v ati despartit..si nu stiu de ce ti lpseste tie curajul sa vb cu o fata...nu trebuie sa spui nimic..cuvintele vor veni de la sine..tot ce trebuie sa faci e sa socializezi..Succes!