inceput de relatie sau doar amici?

by: elutza
la noul meu loc de munca mi am facut cunostinte noi printre care si un tip care lucreaza in apropriere.e f.scumpel si de treaba.prima data am iesit la inghetata am vorbit si ne am cunoscut. cand sunt eu la servici de fiecare data vine pe la mn sa vada ce mai fac. mi a facut cunostinta cu prietenii lui.m a invitata si am iesit cu el si prietenii lui la garatar de mai multe ori. mai nou avem porpus sa mergem in plimbare intr-un parc doar noi doi. totul foarte frumos,
insa eu nu-mi dau seama daca e inceput de relatie sau mai exista si baiesti care stiu sa fie intr-adevar prieteni cu fetele?
sunt curioasa de raspunsuriele voastre . pup
 

vanghelis007

vanghelis007

Aveti grija

25 Aug 2008, 12:16

Aveti grija dragele mele ce inghetata si ce gratar oferiti.S-ar putea ca din cauza caldurii, si a inghetatei, sa il surprindeti, si atunci va ramane relatia voastra in stadiu de prietenie.Stiti de ce?Pentru ca o sa-l apuce burtica, si in loc sa vorbeasca cu Dvs, si sa va faca declaratie de dragoste, o sa injure de mama focului ca nu s-a pus hartie igienica la toalete, iar apa este defecta.

elutza

elutza

ei bine...

25 Aug 2008, 11:42

acum dupa 3 luni dupa ce am tot iesit cu el am realizat...doar prieteni.ma bubur enorm ca mi-am facut un prieten ca el mai ales ca prin intermediul lui l-am cunoscut pe actualul meu. pup dulce si aveti grija!

just_me_c

just_me_c

hmmm

03 Aug 2008, 01:12

Daca ar invita toate amicele la gratar cu prietenii lui "de mai multe ori" crezi ca ar mai avea timp pentru inca una care ai fi tu???
INCEPUT DE RELATIE nu e clar?

vanghelis007

vanghelis007

Draga..

29 Iul 2008, 19:21

Ai sa stii raspunsul, dupa ce te intorci de la fratarul in doi.Daca pe gratar suint numai micii, este doar prietenie.Daca pe gratar(sau pe jar, cum preferi,)esti tu, este un incepuit de relatie.

iulya68

iulya68

parerea mea

24 Iul 2008, 15:49

Inceput de relatie :)

unracusor

unracusor

wow

17 Iul 2008, 14:54

chiar nu exista?...Eu sunt indragostita de 3 ani de cineva nu care nu am putut fi din cauza distantei.Acum Dumnezeu cred ca asa a vrut sa imi dea sansa sa ma duc in tara respectiva,unde nu cunosc pe nimeni,decat pe EL.I-am cerut ajutorul si a reactionat f frumos, mi-a zis ca ma ajuta cu tot ce poate.Din politete sau altceva?..:P

hedonista

hedonista

am mai spus...

10 Iul 2008, 14:41

nu exista amicitie intre un barbat si o femeie..mai ales daca ei sunt disponibili...nimeni nu investeste atata timp in amici...toate actiunile oamenilor au un scop bine definit..fie ca este constient sau nu.