inselat

by: creataxxx
M-AM CASATORIT LA 19 ANI.PE SOTUL MEU L-AM CUNOSCUT LA 17 ANI SI JUMATATE.EU AM FOST VIRGINA.DUPA 1 AN SI JUMATATE NE AM CASATORIT.EU POT SA SPUN CA CU TOATE CA NU AM MAI AVUT RELATII ,IN PAT SUNT INVENTIVA SI CREATIVA SI DESCHIS LA ORICE .ACUM AM 21 DE ANI ,LUCREZ IN DOMENIUL BANCAR,SUNT FRUMOASA ,MA SIMIT IMPLINITA.
DUPA 3 ANI DE RELATIE ,INTR-O SEARA SOTUL MEU ,BEAT FIIND,II MARTURISESTE LA VARUL LUI CA NU ,M-A INSELAT 2 ANI DE ZILE.MAI MULT NU AM AUZIT.NOI FIIND IMPREUNA DE 3 ANI,AM DEDUS CA M-A INSELAT. ULTERIOR L-AM INTREBAT DESPRE ACEST LUCRU.A NEGAT.DUPA MULTE BATATI DE CAP DIN PARTEA MEA A SPUS
: AI DOVADA ? DACA NU AI DOVADA SA TACI.
DECI CE SA INTELEG ?
DE CE AR FII FACUT ASA CEVA ?
CE MOTIV AR AVEA ?
CE MA SFATUITI SA FAC ?
ACASA NU L-A SUNAT NIMENI ,SAU PE MOBIL.
NU REUSES SA INTELEG LOGICA ,DACA EXISTA ASA CEVA.
 

vanghelis007

vanghelis007

Intrebare si raspuns

22 Mar 2009, 08:12

-M-ai inselat?-intreaba Suzuki.
-Nu.-ii raspunde Suzuka.-Cred ca eu m-am inselat.

mihaelapred

mihaelapred

mai gandeste-te

20 Mar 2009, 10:27

chiar tu ai zis ca era beat, poate a spus asa fara sa gandeasca....vroia doar sa faca si el conversatie... mai exista si posibilitatea ca tu nu ai auzit bine, si ai interpretat, din ceea ce ai auzit. eu zic sa ii analizezi comportamentul lui fata de tine, iar in cazul in care nu este schimbat, sa uiti aceasta intamplare.

gaspy

gaspy

@carmensugar

12 Mar 2009, 16:50

ai facut bine ca nu ai iscat discutii si ca te-ai facut ca nu stii, decat sa stie ca il iesrti si ca poate repeta. dar oare, daca crede ca te poate insela atat de usor, nu o s-o mai faca?

carmensugar

carmensugar

toate suntem inselate!

02 Mar 2009, 11:05

avem o poveste asemanatoare,si eu l-am cunoscut la 17,suntem de 3 ani impreuna(nu suntem casatoriti) si eu am aflat ca m-a inselat dar eu aveam dovezi caci am vazut cu ochi mei mesajele de la ea.dar nu am facut nimic caci mi-am dat seama ca nu puteam sa ma despat de el il iubesc prea mult si atunci de ce sa ii spun?ca sa stie ca daca se va mai intampla il voi ierta,m-am gandit ca daca fac discuti il voi arunca direct in bratele ei.sper sa te ajute povestea mea!bafta!

nymphetamines

nymphetamines

paiiii

27 Feb 2009, 15:21

fara dovezi concrete e mai bine sa o lasi balta. nu stii daca intradevar te-a inselat, daca ai auzit ceeace trebuie, sau daca el chiar asta a vrut sa spuna. mai bine las-o asa, sau relatia ta va avea de suferit

arahnia

arahnia

...

27 Feb 2009, 09:20

Parerea mea este ca daca nu ai probleme in casnicie si spui ca te simti implinita iar sotul tau e cel pe care il stii, nu are rost sa continui sa faci sapaturi doar pentru ceea ce ai auzit la o betie. Incearca sa uiti ce-ai auzit si sa-ti pui intrebari doar in momentul in care se va schimba comportamentul lui. Da, e posibil sa fi avut o simpla aventura, nerepetabila. Intreaba-te daca merita sa strici relatia pentru ceva pentru care nu ai nici o dovada. El nu va recunoaste, poate ca nici nu are ce si doar s-a laudat cum mai fac oamenii la betie.