intoarce capul dupa femei pe strada

by: milica4
prietenul meu intoarce capul dupa femei pe strada, chiar daca sunt alaturi.
ce parere aveti?
ma iubeste?
 

sfaturinet

sfaturinet

Depinde cat de insistent

08 Mar 2013, 11:48

Daca arunca un ochi si apoi revine la tine, e ceva normal. Baietii sunt atrasi de figuri simpatice si, mai ales, daca si corpul arata bine. Nu e ceva anormal, nu are nicio legatura cu ceea ce simte pentru tine. E ceva care nu poate fi explicat.

Totusi, daca se holbeaza aiurea, nu isi poate lua ochii de la o anumita persoana si o priveste in ochi mai bine de 5-10 secunde, asta e cam nasol. Trebuie sa discuti cu el, sa-i explici ca te deranjeaza si sa-l intrebi sincer daca te mai place sau nu. Cum zice si marlenalili, poti sa incepi si tu sa te comporti ca el si, isi va revizui parerea despre acest comportament.

nu stiu

31 Mai 2012, 16:34

nu stiu daca te iubeste sau nu, dar e un gest tare urat sa isi suceasca gatul dupa alte femei ... spune-i ca te deranjeaza lucrul asta si sa isi foloseasca doar ochii ptr a admira lumea pe strada. Am avut si eu problema asta cu prietenul meu, dar am rezolvat-o, nu a fost usor , dar pana la urma a inteles ca e un gest urat, nu ma simt nici eu bine si nici persoanele la care se uita ... de cateva ori am facut si eu la fel ca el, nu i-a picat bine si si-a dat seama cat e de ridicol cand face asta ... succes , sa reusesti si tu

wonderland

wonderland

mie nu mi se pare ceva anormal

30 Mai 2012, 10:40

cu totii ne uitam la oamenii care trec pe strada pe langa noi, cu atat mai mult daca arata si bine:)