nedumerire

by: crysstyn
povestesc pe scurt o mica intamplare poate cineva imi poate da un sfat . Am intrat intr-un minimarket impreuna cu sotul si alti prieteni. fiind in raioane diferite aud o voce care ma striga ca sotul meu o violează. Mă intorc si vad persoana respectiva. Era vanzatoarea o cunostinta mai veche de a sotului . Nu zic nimic deşi ea ma intreaba ca nu sunt geloasa? Mai târziu am solicitat să vad filmarea momentului. Surpriză sotul meu nu a atins-o in schimb ea il tragea de curea de pantaloni , ba chiar de... El a impins-o si atat. Ce credeti a fost ceva intre ei din moment ce ea a avut aceasta atitudine? Oare de ce el nu s-a aparat intr-n fel mai ales ca eu eram in magazin si auzisem dar nu vazusem faza. Mă asteptam sa faca ceva sa-mi apere macar mandria mea sau faptul ca-i sunt sotie... Nimic nu a zis si nici acasa nu s-a aparat . Ce credeti revin au avut o relatie?
 

eva31

eva31

Relatie extraconjugala.

31 Mar 2011, 03:28

Da, au avut o relatie, lui ii e rusine sa recunoasca, tipa vrea ca sotul tau sa se desparta de tine si incearca sa il discrediteze in fata ta. Si, apropo, daca nu apare nici o plangere pe la politie, inseamna ca nu a fost viol. Si oricum, femeile violate, din filmuletele si documentarele vazute, au traume psihice importante, nu vor sa se intalneasca cu agresorul si le e rusine lor de ce s-a intamplat, se considera vinovate si de faptul ca au fost victimele abuzate. Deci, nu a fost viol.

ihre

ihre

si totusi

09 Sep 2010, 00:34

sotul tau aflat in defensiva , a intrat in ofensiva ... seamana cumva cu "cine acuza se scuza" ? ce zici de asta ?

stoe

stoe

eu cred ca ..

08 Sep 2010, 13:14

a fost o gluma de prost gust din partea ei, fatza de tine, prin simplul fapt ca tu erai prezenta si in al doilea, ca era intr-un loc public ...

as putea sa mai adaug, inca un motiv. probabil acea "tipa", este putin mai dusa cu capul sau asa este modul ei de a se manifesta fata de persoane de sex opus, cu care e prietena, amica, intr-un cuvant gluma dusa la extrem, iar ea nu stie cand sa se opreasca.

probabil, asa face si acasa cu prietenii "iubitului/sotului" de fata cu el, iar atunci e de inteles comportamentul indecent al ei.

asta e parerea mea :)

crysstyn

crysstyn

apropo de gluma..

08 Sep 2010, 09:03

nu era locul şi momentul să faca astfel de glume.. mai ales ca acel magazin este din localitatea unde locuiesc si unde eu detin o funcţie importanta pentru comunitate. Tocmai asta m-a durut ... f tare ..Si apoi eram o Doamna casatorita si prezentă . In sfârsit incerc să uit deşi nu pot sa-mi dau seama ce a fost . Orcum pe ea o da afara de la serv adminstr in urma vizionării casetei.

crysstyn

crysstyn

revenire

08 Sep 2010, 08:49

mulţam pt rasp . Da am avut o discuţie akas mi-a zis că nu este vinovat cu nimic ca nu a avut nimic cu ea niciodata mai ales ca este sotia prietenului lui si ca ....in acelasi timp eu ar fi trebuit sa ma iau e ea si sa-i zic ca da sunt geloasa. Hm....apoi a inceput sa-mi reproseze mie nimicuri de genul ce au nu te-am vazut cand te-a pupat x pe obraz ? stiu ca i-ai imprumutat bluza mea lui x... eu ce sa cred .?Mi-a reprosat chestiile astea desi stie ca intre mine si acel x nu este absolut nimic acel x este o persoana cu handicap pe care am ajutat-o la serviciu , eu având o funcţie publică. Iar bluza mi se parea firesc sa ii dai unei persoane plouate sa nu raceasca.Nu mai ştiu ce sa cred ,,,iar copiior le-a spus ca le aduce inregistrarea si daca il considera vinovat pleaca de acasa.....hm ..hm ..hm

autumn

autumn

Acum

08 Sep 2010, 08:43

ai mai putea lua in calcul si varianta ca tipa respectiva, fiind o cunostinta mai veche, sa fi incercat sa faca o gluma, iar sotul tau sa nu fi stiut cum sa reactioneze.

Oricum discutia cu el ar fi trebuit sa lamureasca pana acum acest aspect...

apropo

08 Sep 2010, 04:18

am mai vazut o chestie de genul asta , dar nu in magazin ci la o petrecere, intr-un grup de prieteni din liceu, toti cam in jur de 45-50 de ani, una din femeile din grup il tot ciupea pe cel mai aratos din grup, dar mai bursuc de felul lui, eu am fost socata si i-am intrebat sotia daca nu are nimic de comentat, la care ea a ras si mi-a zis: lasa-l in pace, se bucura si el ca ii da cineva atentie!!

daca

08 Sep 2010, 04:12

au avut o relatie mai veche, nu are rost sa te enervezi, oricum , tipa mi se pare tupeista rau si se pare ca se da tare la el :) reactia sotului tau , nici nu stiu cum sa o calific, poate un barbat poate sa ne raspunda, care ii e reactia cand in magazin il trage cineva de curea si de p ?:)) cred ca o fi fost si el socat!

alexandras

alexandras

..

07 Sep 2010, 16:51

pai si cu el ai discutat? nu s-a aparat asta am inteles dar n-a avut nimic de zis? poate sunt amanti si ea o fi sarit calul...bai, am ramas muta, nici nu pot sa gandesc