prieten gelos

by: babytree
am un prieten iesit din comun de gelos. nu este violent sau ceva dar pur sisimplu are nevoie de explicatii pentru orice fac sau zic cu altii? oare asa e ok? simt ca ma cam sufoca uneori desi eu nu i dau niciun motiv
 

eva31

eva31

Nu e o atitudine normala.

09 Apr 2011, 00:19

Gelozia este buna, dar cu moderatie. Cand devine prea agasanta, inseamna ca te considera deja o ``proprietate`` de a lui si nu o partenera, femeie si om. Cred ca ar trebui sa te gandesti bine daca relatia asta are un viitor sau nu.

stoe

stoe

continuare :p

07 Iul 2010, 02:53

... daca continua ... poti linistit sa-i trantesti o vorba "inca nu sunt pe numele tau, si chiar daca as fi, nu ma obliga nimeni sa iti accept la nesfarsit reactiile tale.

stoe

stoe

daca o fi din zodia mea : leu , atunci ...

07 Iul 2010, 02:52

inteleg perfect starea de gelozie, in schimb nu o inteleg pe cea de posesivitate :))

probabil, esti ca cireasa de pe tort pt el, ma refer la aspectul fizic, si de teama sa nu te piarda, de teama ca alt baiat te poate cuceri .. are reactii de gelozie, chiar daca tu nu ii dai motive.

probabil, ar trebui sa incerci sa-l intelegi din punctul asta de vedere, si sa il calmezi, sau poate prin comportamentul tau natural ii dai de inteles ca totusi s-ar putea sa exista vreo mica sansa sa-l lasi pentru altul, si atunci ar trebui sa schimbi acel ceva .. asta doar si daca chiar tii la el .. daca nu tii asa de mult, sau nu prevezi ca pe viitor va fi ceva concret si sigur intre voi, a-i putea sa-l lasi spunandu-i ca te-ai saturat de toate fazele astea, si vezi ca orice faci nu ii schimba comportamentul si reactiile. [iti spun eu, din proprie experienta ca, cu timpul se va schimba, poate nu fiind cu tine ... dar primind multe perechi de papuci :)) va ajunge sa inteleaga ceea ce tu ii spui acum]

iar la partea cu sufocatul, spune-i ca iti ia tot aerul, nu mai ai pic de intimitate proprie ..

denisa30

denisa30

Astia gelosi

02 Mai 2010, 20:59

Sunt belea curata si mai ales cei gelosi si posesivi eu ma chinui sa scap de unul de un an de zile si nu reusesc, stie ca sunt cu altcineva , dar tot nu se lasa. M-a lipsit de tot(avea sa imi dea niste bani)numai ca sa ma laseee in pace si ce credeti? a ajuns sa ma urmareasca la locul de munca ca e singurul loc unde i-a mai ramas sa ma caute ca tel mi-am schimbat domiciliu tot, numai locul de munca, din pacate, nu pot.
Deci, in concluzie, cu astia nu e de joaca.

godzila

godzila

prieten gelos

30 Apr 2010, 10:04

si al meu -este foarte,foarte,foarte gelos.nu l mai suport!

tashulina

tashulina

Ai

28 Apr 2010, 10:04

incercat sa discuti cu el despre acest aspect? Poate afli motivele si veti ajunge la un compromis care sa va salveze relatia.

alexandras

alexandras

categoric

27 Apr 2010, 17:21

nu este ok, eu zic sa iesi din relatie cat mai poti