prima iubire nu se uita niciodata

by: babytree
cu siguranta nu se uita dar nu cred sincer ca se poate reaprinde flacara aia de demult. primul meu iubit din liceu vrea sa fim iar impreuna si pare foarte serios. el sustine ca sunt prima si unica lui iubire eu cred doar ca ii pare rau ca m-a dezamagit cumplit prima oara si vrea sa si spele pacatele. oare barbatii/oamenii se pot schimba cu adevarat?
 

eva31

eva31

Ciorba reincalzita nu are acelasi gust

31 Mar 2011, 02:35

Vezi-ti de viata ta si nu te mai agatza de fantomele trecutului.

sigur ca se uita prima iubire

13 Dec 2010, 23:14

in timp uiti, chestia e ca uiti si ceea ce a fost urat, nu mai doare asa de tare despartirea, raman doar amintirile frumoase. Eu nu m-as mai intoarce la prima mea iubire, m-a ranit suficient de prima data, chiar daca nu ma mai doare acum, tin minte ce ii poate pielea si nu cred ca ca se poate schimba, si chiar daca s-a schimbat, who cares?

nu se uita niciodata

13 Dec 2010, 16:16

cand am citit denumirea postului am avut un flash instant cu primul meu iubit, asa este prima iubire nu se uita niciodata dar uneori este bine sa lasi amintirile asa cum sunt ele.

autumn

autumn

daca

09 Dec 2010, 08:41

veti fi din nou impreuna acum ar trebui sa fiti pt ceea ce sunteti acum mi pt nostalgiile de liceeni...

catwithoutail

catwithoutail

ceea ce pare ca s-a intamplat de doua ori...

08 Dec 2010, 12:06

In tinerete, cand citeam Coelho, am retinut un asoect pe care am incercat sa-l testez, si anume, ceea ce intampla o data este posibil sa se intample si a doua oara, ceea ce se intampla a doua oara sigur se va intampla si a treia oara. Sa aprinzi flacara a doua oara - posibil, depinde daca mai mocneste ceva, daca nu s-a consumat tot combustibilul...sa te dezamageasca intr-un mod cumplit - la fel de probabil... oamenii cred ca se schimba la nano, picosecunda, dar materialul din care sunt facuti nu - acest material fie se invecheste, fie este mentinut si infrumusetat, depinde de om. Cred insa ca ar trebui sa il chestionezi in privinta motivatiei acestei impacari (dupa ce colinzi lumea intreaga, te intorci acolo unde simti siguranta, pentru a procrea, etc.). intr-adevar, primele momente nu se uita, sunt primele si au intaietate, dar sa nu promovam meritocratia. in plus, orice interactiune cu o persoana noua este un prim moment si nu stii ce iti va arata ca fiind "prima data cand..." iar in liceu, la adolescenta sensibilitatea noastra era ceva mai sensibila...acum este la fel? eu cred ca se mai rafineaza.

cold_as_ice

cold_as_ice

dar chiar

07 Dec 2010, 10:02

mu ai specificat in ce a constat "dezamagirea cumplita"...

emineasca9

emineasca9

....flacara nu se reaprinde...

05 Dec 2010, 11:18

..cand prima dragoste te-a dezamagit complet.Daca despartirea a avut loc din cauza unor persoane rau voitoare sau unei situatii prstestii,egoismului ..cred ca mai sunt sanse sa se reaprinda flacara.Unii chiar sufera toata viata ca nu traiesc langa persoana pe care o credeau :jumatatea sufleteasca.Eu una am ramas complet desgustata de presupusa:prima dragoste;ERa prea egoist,punea pe primul loc studiile,nu stia sa ma asculte.ASa ca mi-am vazut de viata ,am mers mai departe,dar am dat de o soacra egoista si a dracu rau prefacuta si ingusta la minte in privinta bunelor maniere.Scapi de una si dai peste alta.VIATA asta e plina de surprize.