schimbari in viata

by: alexandras
buna fetelor.

am si eu o mica dilema, evident. sunt de cateva luni cu un tip pe care evident il plac foarte mult si cu care ma inteleg excelent. toata treaba e ca de doua saptamani vorbeste incontinuu de casatorie si copii. personal nici nu vreau sa aud. sau celputin nu acum. am incercat sa-i explic asta, a inteles. iar de doua zile, bate apropouri ciudate despre cum i-ar placea sa facem un copil, sa nemutam nu stiu unde si tot asa. este cu ceva ani mai mare decat mine dar totusi. Ma simt bine cu el, relaxata si de ce nu fericita dar eu nu pot vedea mai departe de atat... ce fac?
 

eva31

eva31

Ce sa faci? Consiliere psihologica

30 Mar 2011, 01:02

ORi are el vreun defect pe care incerci sa il uiti, ori ai avut cateva traume in relatiile anterioare peste care chiar trebuie sa treci daca vrei sa continui sa fii fericita

stoe

stoe

probabil ...

17 Mar 2011, 03:52

varsta e de vina ... si mai ales ca pana sa te cunoasca pe tine isi dorea o relatie .. casatorie .. si copil/copii ... dar nu avea cu cine .. iar, vazand ca relatia voastra decurge atat de bine ... a inceput sa se manifeste asa ... o sa ii treaca .. desi .. cred ca nu mai dureaza mult si te va si cere de nevasta :)

loving2008

loving2008

buna

06 Feb 2011, 01:48

Ar trebui sa ii explici ce simti

lilly_buterfly

lilly_buterfly

daca

28 Ian 2011, 11:58

nu poti vedea mai departe de atat, iar el vede hat-departe, ar fi mai bine sa va vedeti fiecare de viata voastra.