se joaca cu mine???

by: nopnop
noi ne cunoastem de mici,insa apoi a trebuit sa mearga la facultate si am pierdut legatura cu el..eu stiu ca el atunci m.a placea dar nu imi spunea sa fiu cu el,probabil pt ca eram prea mica atunci.Timp de 4 ani nu am vorbit deloc si nici nu ne.am vazut deloc,eu am crescut,timpul ne.a schimbat pe amandoi,si de curand am vorbit cu el pe mess..am vorbit foarte mult,ore intregi..mi-a cerut nr de tel si i l.am dat,a zis ca vrea sa mai vorbim,mi-a spus multe lucruri frumoase si multe complimente:>:X M.a intrebat pana si daca am prieten..sau cum as vrea sa fie pr meu,s.a comportat super in acea seara;))apoi la cateva zile un prieten bun de al lui si al meu care sta la el in gazda mi.a spus ca stie ca am vorbit cu el mult si a intrebat cva de gen.."ce ati vorbit voi atat nebunilor".si i.am zis ca..nimic important.Am evitat subiectul desi stiam foarte bn ce am vorbit...credeti ca el stia ceva??si mai e ceva..acum a plecat la facultate iar acolo nu are net,probabil de aceea a vrut numarul meu de telefon..insa este plecat de 3 zile si nici acum nu m.a sunat..oare ce vrea de fapt,e o joaca sau ce?as gresi daca l.as cauta eu..nu vreau sa cedez usor..
 

eva31

eva31

S-a jucat cu tine.

30 Mar 2011, 00:57

PAi hai sa recapitulam faptele. Va cunoasteti de mici, dar nu ati avut nici o relatie. Ati vorbit putin pe messenger desi nu v-ati vazut timp de 4 ani. Pai fara sa aveti o relatie sau sa va intalniti de cateva ori, ce ai fi vrut? Dragoste la primul....chat? OAmenii discuta amabil unii cu altii chiar daca nu vor o relatie cu acea persoana. Nu te ambala prea tare pana nu va intalniti in particular, ca fata si baiat, nu ca doi fosti cunoscuti. Si nu il cauta tu, daca ti-a cerut numarul de telefon. A vrut probabil sa aiba numarul de telefon al unei cunostinte, atata tot.

nopnop

nopnop

ani

25 Mar 2011, 15:47

eu 19,el 24

cold_as_ice

cold_as_ice

o intrebare

22 Mar 2011, 11:20

ce varsta are el acum si ce varsta ai tu acum?

raspunsul e semnificativ pentru comportamentul lui...

andreeadub

andreeadub

buna

21 Mar 2011, 22:47

Mi se pare destul de interesanta povestea ta,sincer nu cred ca prietenul lui stia ceva. Poate i-a zis doar ca ati vorbit..dar nu si CE ati vorbit. Lasa-l sa vezi ce vrea,nu te speria daca dupa 3 zile nu te-a cautat...poate a fost ocupat,poate vrea sa te tina pe jar..eu totusi cred ca vrea ceva..ce doar tu in continuare poti afla. Oricum,multa bafta!:)