sotul, amantul sau religia

by: miutacovaci
cum e corect, practic, teoretic,stiti dupa vorbele:ochii vad ,inima cere iar sufletul nu si nu.
 

pisi

pisi

raman

01 Apr 2008, 14:26

fidela pana se termina acea relatie. fac asta din respect pentru mine, pentru partener, dar si din respect pentru relatia noastra.

decat sa ma arunc in bratele unui amant, as incerca sa vad mai degraba ce se intampla cu relatia oficiala de ce scartaie, din moment ce m-as simti atrasa de altcineva. as incerca impreuna cu partenerul meu toate solutiile posibile pentru a a identifica si repara acea problema, dar nu as insela. mai degraba despartirea sau divortul le-as considera o solutie la o astfel de problema decat infidelitatea.
de mentionat ca nu cred in religie, ci in bun simt si puterea naturii.

lovey_kay

lovey_kay

Pai

01 Apr 2008, 12:15

De la bun inceput, DZeu a binecuvantat relatia in care cei doi s-au pastrat puri.Dar asa cum a zis si Dzeu, exista momente in viata in care omul se dessparte de El, urmand sa se intoarca, mai devreme sau mia tarziu.Uita efectiv de DZeu, ispita fiind prea mare, si ramane singur.Concretizat, in relatia in care unul dintre parteneri a fost ispitit sa insele, si nu a rezistat,celalalt trebuie sa se roage, si sa aiba incredere maxima in DZeu ca se vor rezolva toate si partenerul se va intoarce.Daca nu a aflat, totul depinde de cel care inseala, care trebuie sa se roage , si sa aiba incredere ca va scapa de amant, va scapa de ganduri, va scapa de ispita si mai depinde si de cei care stiu de treaba asta (prieten/prietena) , care sa ajute la trezirea celui orbit de altcineva in afara de sotul/sotia sa.Pare greu nu?Dar nu uita ca daca am avea crredinta cat un bob de mustar, am muta muntii, acum iti dai seama cat de usor e sa refaci o casatorie? ai nevoie de f multa credinta, de mult devotament, ai nevoie de putere sa nu mai cazi in ispita.NU EXISTA PROBLEMA PE LUMEA ASTA CARE SA NU POATA FI REZOLVATA DE DZEU.Trebuie doar sa avem incredere.Sper sa-ti fie de folos,iar daca nu,voi repeta