tip nou

by: alexandras
exista un tip nou in viata mea. ciudat e ca desi abia asteptam sa cunosc pe cineva interesant nu ma simt pregatita acum ca sunt fata in fata cu situatia. adica stiu sigur ca n-am trecut inca peste vechea relatie, si totusi n-as vrea sa dau cu piciorul la inca un tip misto. oare daca as fi sincera cu el, ar fi bine? as vrea pur si simplu sa-i spun ca nu sunt "acolo" si ca as vrea sa nu fie mult prea insistent cuunele chestii, sa o luam f usor. el pare asa foarte pregatit. ma simt neputincioasa.
 

eva31

eva31

Why hurry?

30 Mar 2011, 01:17

Chiar daca ai fi trecut peste ultima relatie, oamenii au nevoie de timp sa se cunoasca, pentru ca graba aduce tot mai multe cupluri la divort dupa cateva luni sau cativa ani de mariaj. Asta, in cazul in care decid, dupa cateva luni, ca nu sunt compatibili moral, sufleteste, nu impartasesc aceleasi planuri de viitor sau aceleasi idealuri.

scorpion_girl

scorpion_girl

Totul

26 Oct 2010, 09:39

tine de atitudine. Daca vei fi "calda" va vrea mai mult. daca vei fi rezervata, va astepta si el...

autumn

autumn

poti

12 Oct 2010, 09:03

fi cu cineva interesant si intr-o relatie de prietenie, nu neaparat relatie amoroasa. nu tre sa sariti in pat dupa 2 zile...

nu cred

11 Oct 2010, 23:56

ca e indicat sa ii spui de vechea relatie, dar daca e prea insistent poti sa il potolesti si sa ii spui ca iti trebuie ceva timp pana cunosti pe cineva ... bla bla, vezi tu ce-i spui, eu nu pot sa suport persoanele insistente, femei sau barbati. barbatii care se ambaleaza prea repede, se sting la fel de repede, cel putin cei care te cer de nevasta dupa 2 saptamani mi se par dusi cu pluta! Cu ce chestii e insistent?