unde dragoste nu e...

by: alexandras
toata lumea stie ca iubirea are un termen de valabilitate. cand aveam 23 de ani eram convinsa de asta, relatiile mele nu aveau niciun dumnezeu si nici nu cautam unul. acum la varsta de 30 incep sa cred ca o relatie de durata ar fi trebuit inceputa la varsta aia. ma simt bine singura iar intalnirile pe care le am ma satisfac destul de mult. dar oare cat mai pot continua asa?
 

eva31

eva31

L`amore che move il sole e l`altre stelle.

31 Mar 2011, 03:05

O relatie de lunga durata se incepe oricand, daca amandoi ati fi maturi emotional si ati sti ce vreti de la viata. Dragostea este un sentiment complex care apare uneori brusc, se dezvolta in timp si dureaza de obicei toata viata, cand e dragoste si nu iluzia de dragoste. Dar vei ajunge sa simti lipsa acuta a unei relatii serioase, bazata pe dragoste, doar ca acum ai probabil si alte responsabilitati care iti ocupa tot timpul.
Am o verisoara care are aproape 50 de ani, daca nu si mai mult si care gandea la fel ca si tine, pana cand s-a trezit singura, batrana si bolnava fizic, traind din amintirile unor relatii care ar fi putut sa te termine frumos si nu le-a dat nici o sansa. Asa ca, vei intelege despre ce vorbesc eu, peste cativa ani.

cold_as_ice

cold_as_ice

O relatie

21 Sep 2010, 09:24

care sa si dureze trebuie sa fie una matura si responsabila, si nu prea ai maturitate la 23 de ani. Sunt si exceptii, bineinteles, dar rare.

nu are rost

18 Sep 2010, 03:55

sa te mai intrebi cum ar fi fost sa incepi o relatie la 23 de ani, ce a fost a fost, ai ajuns la 30 de ani, stii mai bine ce iti trebuie de la un barbat ca sa fii fericita, inca o data, 30 nu e 70, ce as mai vrea eu sa am din nou 30 de ani ;)

iubirea

17 Sep 2010, 21:37

nu vine doar o data in viata, daca stii sa iti deschizi sufletul ptr dragoste o sa mai vina si a doua si a treia oara ... desigur, e greu sa vezi asta dupa o despartire.

alinaopry

alinaopry

unde dragoste nu e..

17 Sep 2010, 21:20

...nimic nu e....iubirea vine doar o data in viata....azi se incheie un capitol din viata mea...pe 20nov as fi implinit 2ani d cand eram cu prietenul meu...dar dragostea se slabise...el mereu vroia sa fie seful(varsator).,,,la mine nu merge(taur).sa iti dau un sfat prietenesc, daca vezi k nu merge, sa o lasi balta de la inceput,pt k mai tarziu e mai greu...nu te grabi sa te legi la cap...ai toata viata inainte...o sa iti dai seama cand e timpul potrivit sa te pui la casa ta...pana atunci,distreaza-te, iubeste, fii fericita!