varsta isi spune cuvantul

by: alexandras
dupa 3 relatii abosult ratate. imi este destul de greu sa ma apropii de cineva. cu cat inaintezi in varsta cu atat este mai greu sa accepti pe cineva langa tine. ce e de facut? cine mai are rabdare cu o femeie de 30 ani plina de frustrari si tabieturi?
 

eva31

eva31

Cine vrea sa te cunoasca si sa aiba o relatie cu

31 Mar 2011, 03:30

tine. PArca ai zice ca ai 80. Cheer up, life goes on.

stoe

stoe

frustrari si tabieturi

08 Sep 2010, 13:04

avem toti, indiferent de varsta.

nu cred ca asta e marea problema :), cred ca nesiguranta ta e marea problema, frica de a nu intalni o alta persoana care sa fie ca celelalte trei dinainte, sa treci iar prin atatea circumstante neplacute, intr-un cuvant : sa pierzi atata timp, si sa nu fie nimik constructiv !

stoe

stoe

nu cred :))

08 Sep 2010, 13:01

draga Alexandra, te citez "dupa 3 relatii abosult ratate. imi este destul de greu sa ma apropii de cineva. cu cat inaintezi in varsta cu atat este mai greu sa accepti pe cineva langa tine."

suntem amandoi cam de aceeasi varsta, cred ca diferenta intre noi este exact de un an de zile

tin sa te anunt, ca te gandesti prea mult la varsta pe care o ai, si acumulezi multa energie negativa.

te inteleg cand spui, ca ultimele 3 relatii ale tale au fost ratate, pt ca si eu am trecut prin asa ceva; stiu ca e greu sa te atasezi de o persoana, pt ca si eu sunt la fel, dar exista si o alternativa la "perioada asta urata" : optimismul si speranta !

nu stii niciodata de unde sare iepurele ! o vorba mai veche, ca multe altele si care te ajuta foarte mult ;)

emineasca9

emineasca9

nu intotdeauna varsta isi spune cuvantul

08 Sep 2010, 10:40

...conteaza cheful de viata,dorinta de a te reinventa,modul de gandire etc.

autumn

autumn

Pai se pare

08 Sep 2010, 08:46

ca problema nu este varsta de 30 de ani ci, dupa cum spune si ea, faptul ca e "plina de frustrari si tabieturi"...

dupa 30 ani

08 Sep 2010, 04:35

ti se pare ca tabieturile tale deranjeaza pe cel de alaturi? nu inteleg exact. eu , dupa 30 de ani mi-am mai schimbat tabieturile, tigara si cafeaua le-am inlocuit cu plimbari cu rolele si pilates, statul la tv ( iarna ) l-am inlocuit cu ski si iti spun sincer ca mi-a schimbat viata, e tare fain sa faci un sport care iti aminteste de copilarie, nu mai spun ca mi-a intarit organismul, mi-a schimbat tinuta, am capat o pofta de viata si de miscare, toata lumea imi spunea ca arat minunat si mai simteam minunat, iar barbatii roiau ca albinutele la miere ...

nu are nici o legatura

08 Sep 2010, 04:25

varsta cu faptul ca iti e greu sa te apropii de cineva, 30 ani e o varsta super :) cand o sa iti gasesti barbatul care ti se potriveste o sa uiti si de varsta si te frustrari.