voi ce faceti cand sunteti neglijate?

by: nopnop
m-a simt neglijata fetelor..prietenul meu parca a uitat de mine,nu m-a apreciaza asa cum sunt si uita de mine..uita sa m-a caute,uita sa m-a alinte..nu mai este ca la inceput:(:(suntem decat de 6 luni impreuna,iar eu am ajuns sa il iubesc..nu i-am spus,si niki el mie,de fapt...el abia imi zice ca sunt frumoasa..dar sa imi zik asa ceva..ce pot sa fac?este o relatie la distanta ne vedem la 2 saptamani..si cand ne vedem nu stam decat 4 zile impreuna,si ne vedem 2 ore maxim pe seara...nu stiu ce sa cred...:(:(
 

electronicguest

electronicguest

relatii la distanta

02 Iul 2011, 21:08

Eu zic sa uiti si tu de el. Daca o relatie nu evolueaza spre bine ceva nu e in regula si trebuie sa iei masuri. Nu sta blocata intre amintiri. Nu sta in relatii in care sunt prea multe semne de intrebare; nu produc decat suferinte. Putine relatii la distanta au sanse. Capul sus, deschide ochii si ai sa vezi ca si langa tine sunt baieti.

eva31

eva31

Sa crezi ca....

09 Apr 2011, 00:07

In primul rand, de ce e o relatie la distanta? Din cauza locurilor voastre de munca, in alte orase sau din cauza ca asa vrea el? Daca asa vrea el, e clar ca mai are si pe altcineva. In al doilea rand, spui ca il iubesti si ca el te neglijeaza. Dar tu cum te-ai comportat cu el? Ca nu este suficient doar sa iubesti un om, daca nu ii dai si atentie si nu te comporti conform sentimentelor tale. Asa ca, daca il iubesti si l-ai neglijat si tu, e de inteles atitudinea lui.