Puri Bali – primul centru wellness traditional 100% din Bali

by: alexg.moonglide
A fost lansat in Bucuresti, Puri Bali - primul centru de wellness cu specific traditional balinez.
Personalul angajat in tratmentele terapeutice provine exclusiv din insula Bali, iar experienta cumulata a acestuia este de peste 15 ani in piata de wellness si spa, cu acreditari obtinute la cele mai prestigioase academii de profil pe plan international.

“Numele, ales deloc la intamplare, este format din cele doua cuvinte: "Puri" inseamna "casa regilor" in limba balineza, iar "Bali" ne poarta catre destinatia de vis a oricarei vacante ideale pentru relaxare sau sejur romantic intr-un tinut unde visele se incununeaza cu realitatea si aduc o stare de bine ce predomina pe toata durata calatoriei.” a declarat Eka Sumartini, directoarea de SPA la S.C. Puri Bali SRL.
Totodata, Eka Sumartini este prima femeie antreprenor de provenienta balineza din Romania. Experienta ei aici la noi in tara, se leaga in ultimii 5 ani atat de resorturi exclusiviste cu acoperire nationala si internationala cat si un portofoliu de clienti din segmentul de lux al serviciilor spa, care o recomanda drept cea mai buna terapeuta pentru tratamentele de relaxare si wellness.
 
Nu s-a postat nici o replica.