Remediu infectii vaginale

by: andree_a
Fetelor, vin in ajutor. Sunt gravida in 3 luni si pun mare pret pe igiena intima. Am inceput sa folosesc un produs care m-a ajutat tare tare mult si m-a aparat de infectiile genitale si trebuie sa va spun si voua de el! Este vorba de Lady Health Spray. Acesta sigura igiena intima prin controlul infectiilor genitale si mentine valoarea ph-ului optim, contine glicerina si acid hialuronic, care mentin pielea hidratata, moale, elastica si delicata si mentine prospetimea. De asemenea este foarte usor de folosit, un lucru in minus cu care sa ne batem capul. Trebuie doar sa pulverizezi de 2-3 ori pe zona genitala de la o distanta de 15 cm. Il puteti gasi pe http://www.ropharma-healthcare.ro . Vi-l recomand cu mare drag.
 

livia_t2

livia_t2

Mergeti la doctor :)

17 Dec 2014, 18:00

Buna! Si eu am suferit acum cateva luni de o infectie destul de urata si initial nu am mers la medic, pentru ca am crezut ca o sa-mi treaca daca folosesc gel intim, dar cand nu am vazut nici o schimbare, am mers la doctorul Silviu Istoc. Acum merg la controale periodice, am mers mai des in timp ce tratam infectia. E un medic foarte bun, sunt multumita si ma bucur ca mi-am facut curaj sa merg la el. Va recomand sa mergeti la medic chiar si pentru cea mai mica infectie, alta e sa te tratezi dupa recomandarile unui specialist!

dorinabota

dorinabota

si eu am avut infectie vaginala

06 Oct 2014, 16:45

Eu am avut o infectie vaginala destul de urata. Am tratat-o cu Fluomizin, la recomandarea doamnei doctor Ruxandra Dumitrescu. Din fericire s-a rezolvat totul si nu mai am disconfortul acela (cine a suferit macar o data de o infectie vaginala, stie despre ce vorbesc). Va recomand din suflet sa mergeti la doamna Ruxandra Dumitrescu. Este un medic foarte bun, eu am fost foarte multumita.