pls un sfat;(!!

by: cioco_bocco
am si eu o problema!!si vreau si eu niste sfaturi...prietenul meu a reusit sa ma dezvirgineze cu degetul dar nu reuseste sa ma penetreze,,deoarece (dotarea sa e prea mare)eu sunt la inceput ,,el zic ca am vaginul prea stramt..nu e de acord nici nu lubrifianti,,,ce sa facem,,,avem o relatie excelenta ne iubim,si nu vreau sa l pierd din cauza asta...am incercat de cateva ori,,dar pur si simplu nu se poate;((un sfat va rog,,,voi v ati mai confruntat cu asta?
 

ionny

ionny

;)

25 Apr 2007, 21:26

EU zik k ar trebui sa fii foarte excitata k sa te lubrifiezi natural....dar...stii cum e prima data.. emotii mari...si asta e cam greu...asa k..trebuie totul facut usor, la inceput e destul de dureros..dar nah.. e o singura data in viata..:D bafta

Sau...

20 Feb 2007, 12:06

daca tot nu vrea lubrifiant (probabil crede ca-i dispare ceva...) incearca cu saliva. Nu glumesc, fie prin SO fie pur si simplu ei cu mana si i-o aplici "in joaca" pe instrument.

sorinachivu

sorinachivu

am mai auzit o astfel de problema pe vrema cand er

05 Feb 2007, 11:37

Rezolvarea pe care colega mea de clasa o gasise? Alcool, buna zispozitie si mulllttt lubrifiant (sorrry that`s the poin) vezi cum il convingi sa folositi lubrifiant, asta tine doar de tine.