Barbatii Fecioara

by: raluk
Mie mi se par destul de greu de cucerit. Sunt destul de schimbatori, nu prea arata ce gandesc, sunt timizi si isi ascund timiditatea in spatele unei masti reci. Hmmm, ce zici de barbatii astia, ca mie mi-au dat multe batai de cap?
 

dienutz

dienutz

foarte gelosi si posesivi

04 Aug 2006, 08:44

dupa ce ca nu au incredere in cea de linga el , mai sunt si gelosi si posesivi si vor ca totu sa fie ca ei, sunt ciudati rau de tot, cu nimic parca nu le intrii in voie doar cu sex.Am cunoscut specimene

raluk

raluk

Incredere

16 Iun 2006, 17:38

Care este problema cu Fecioarele si increderea? De ce le este asa de greu sa aiba incredere in ceilalti?

manina

manina

HELLO

16 Iun 2006, 16:21

am auzit ca barbatii din ac zodie sunt varza la pa
nush dacai adev
nam avut placerea pana acu
oricum in general nu putem avea incredere in nimeni asa ca.......
mda ....si eu sunt fecioara
hhhhhhhhhhh

raluk

raluk

JoAnna

04 Apr 2006, 13:33

Marfa ce spui tu...

Uite si tata este Fecioara si exact asa l-as descrie si eu pe el.. Poate asa sunt toti.

doe

doe

te rog sa nu uiti...

01 Feb 2006, 08:42

un lucru Sadica,asta nu inseamna ca tu daca ai suferit din cauza lor atunci toti sunt la fel.atunci ciar fi catoti sa fim asa de perfizi unde sar ajunce?te rog fi serioasa poate chyar are ganduri mari cu ea.poate nui perfid poate s-a despartit recent de fosta lui iubita sau este timid?te rog sa ai in vedere aceste aspecte.imi promiti ca vei tine cont?

raluk

raluk

Poate...

29 Ian 2006, 19:56

Mie pur si simplu mi se par dificili. Parca niciodata nu ajungi sa ii cunosti suficient.

doe

doe

inseamna ca nu ai patruns indeajuns

29 Ian 2006, 10:24

aici te voi contra zice draga Raluk.eu sunt un barbat fecioara.spune exact "mie mi-au dat multe batai de cap"nu sunt greu de cucerit.sunt intradevar timzi ca orice om.dar inseamna ca nai patruns suficent in interiorul lui

raluk

raluk

Yup

18 Ian 2006, 21:44

Cam asta am observat si eu. Le este foarte greu sa isi exprime sentimentele si bullshituri de genul, atunci cand nu le au. Daca plac pe cineva, nu il vor lasa niciodata sa plece, nu vor fi nehotarati atunci.

rodicutza_sadica

rodicutza_sadica

NU CRED

17 Ian 2006, 12:18

Daca ti-a zis sa ai rabdare inseamna de fapt ca nu te place suficient de tare. Nici nu ai idee cat de perfizi sunt uneori barbatii astia, daor ca sa se culce cu tine. ori te plac, ori nu.

chrysilla

chrysilla

hmm

16 Ian 2006, 23:55

Eu am cunoscut un barbat Fecioara si din cate am vazut pana acum inclin sa cred ca este barbatul pe care l-am cautat... Cred ca si el incepe sa simta ceva pentru mine si tot ce trebuie sa fac este sa am rabdare si sa nu fiu insistenta. Asta mi-a zis el si asta am vazut si aici pe site. Cu ei trebuie sa ai rabdare.

rodicutza_sadica

rodicutza_sadica

Greu de cucerit - DA!

05 Ian 2006, 11:46

La ei totul depinde de cum li se pune lor pata. Daca li se pune pata ca vor sa fie cu cineva, se indragostesc pana peste cap, devin orbi si o lunga perioada de timp nici macar nu mai observa defectele persoanei respective. Apoi la un moment dat cand incep sa i le observe, e mai rau un pic, ce pot sa spun. Iar in rest e greu sa ii faci sa se indragosteasca. Trebuie sa fii aproape perfect, in puii mei. In plus, e foarte greu sa aiba incredere in cineva. Ah si cel mai rau este sa ii prinzi in faza in care experimenteaza si nu vor sa se stabileasca undeva, si atunci vor vrea doar SEX SI NUMAI SEX!

redrose

redrose

barbatii fecioara

26 Dec 2005, 22:09

barbatii fecioara sunt f dificili. e greu sa patrunzi in sufletul lor, dar nu imposibil..