Dezavantaje anticonceptionale?

by: rodicutza_sadica
Am inceput de 5 zile sa iau Jasmine anticonceptionale. Imi puteti spune daca ati folofit anticonceptionale pana acum si daca au avut efecte negative.Ma refer la noduli la san, ingrasare, orice. SI as vrea sa stiu daca a mai folosit cineva jasmine pana acum?
 

fedo

fedo

contraceptie

12 Sep 2005, 14:03

denisuka, daca iei de un an si ceva, m-as mira ca abia acum sa simti efectele secundare. Probabil alta este explicatia la tine, s-ar putea ca medicul tau sa aiba dreptate....

rodicutza_sadica

rodicutza_sadica

Despre Diane 35

12 Sep 2005, 13:37

Nu pot spune nimic din proprie experienta, dar din ceea ce am auzit de la 2 prietene diferite, au avut probleme gen sangerari foarte abundente atunci cand au incetat sa mai ia mai ales, au avut probleme mari de ingrasare si libidou. Ceea ce a fost insa pozitiv a fost faptul ca li s-au ameliorat problemele de pilozitate si de sebum al pielii si parului.

rodicutza_sadica

rodicutza_sadica

Yasmin

12 Sep 2005, 13:35

Am incercat Yasmin dupa cum mi-a spus medicul si de 3 luni nu au avut nici un fel de efecte negative. Ma simt excelent, cu tenul mi s-au ameliorat problemele deja existente, cu parul este ok(mi-se ingrasa mai putin), nu am probleme de libidou, iar in ceea ce priveste greutatea, pot spune chiar ca am slabit in vacanta asta, desi cel putin cand am fost la mare si la munte, am bagat in mine ca intr-un spital. Nu vreau in nici un caz sa fac reclama mascata, dar chiar mi s-au parut ok. Poate o sa apara efecte negative mai incolo. Nu a mai incercat si altcineva Yasmin?

fedo

fedo

Imi afectau viata sexuala

21 Iul 2005, 18:18

Eu am folosit Diane si Logest. Le-am intrerupt deoarece imi afectau viata sexuala, mai exact libidoul. Medicul mi-a recomandat sa incerc si Jasmine, dar mi-e frica pentru ca abia dupa 3-4 luni de la intreruperea anticonceptionalelor mi-a revenit libidoul. Desi m-am saturat de prezervativ, pe care-l folosesc de aproape 7 ani....

liliana_cbn

liliana_cbn

despre yasmine

21 Iul 2005, 17:00

imi pare tare rau ca tb sa contrazic,si mie mi s-a recomandat yasmine,de catre un medic foarte bun,inainte luam Diane35,dar dupa Yasmin m-am umplut de cosuri pe toata fata,pieptul si spatele...ceva ingrozitor,o explozie inexplicabila!imediam ce mi-am dat seama de motiv le-am intrarupt si mi-am revenit la normal dupa cateva zile bune..Nu am putut sa cred ce efect au avut!asa ca mare grija!si pretul este mare...si efectele pot fi diverse!

mihaelaaldea2004

mihaelaaldea2004

Re anticonceptionale Jasmine

08 Iul 2005, 23:35

Eu am folosit anticonceptionale insa efectele au fost diferite fata de alte persoane. De aproximativ iau Jasmine la recomadarea unu medic obstretician foarte bun (cel putin asa il consider) si pana acum sunt foarte multumita nu am avut nici o recatie adversa. Si inca ceva: firma care le produce, respectiv schering mai face si alt tip de anticonceptionale (MICROGYNON) despre care pot spune cu certitudine ca nu au efecte adverse (noduli, ingrasare ...). De altfel nemtii respecta intocmai dozajul si de aceea sunt sanse mici sa apara modificari ale organismului. Iti doresc sa nu ai parte de nici o neplacere de la Jasmine.