Recomandari pentru mamici

by: lenjerii-patut
Firma noastra http://www.lenjeriepatut.ro/ a inceput activitatea in anul 2008 in Oradea, avand ca profil principal productia de lenjerie de pat si trusouri pentru bebelusi, pe parcurs largindu-ne paleta de produse in scopul de a oferi produse de calitate bebelusilor si mamelor.
Astfel incat lenjeriile de pat produse de firma noastra au fost si vor fi prezente in continuare in aceste magazine, dar ne-am gandit ca un contact direct cu clientii ne ajuta sa acumulam si mai multa experienta si sa realizam produse si mai performante, la preturi accesibile.

Succesul principal al magazinul on-line (webshop) este satisfactia clientilor care pot cumpara produse de cea mai buna calitate la pret de producator. Prin dezvoltarea continua si extinderea gamei de oferte incercam sa gasim produsul cel mai potrivit pentru nevoile fiecarui cumparator. In cazul in care clientul doreste un produs special, atelierul nostru dotat cu cele mai moderne si performante echipamente de productie va sta la dispozitie in a realiza produse unicat si personalizate prin broderie, care ii vor incanta pe mama si pe copil.
Va asteptam pe http://www.lenjeriepatut.ro/ comenzii in toata tara!
 

fbm.diana4554

fbm.diana4554

Cele mai tari activitati si jucarii pentru copii

17 Aug 2018, 16:23

Kidino.ro vine cu jucarii si articole pentru bebelusi la preturi accesibile. Dupa ce toul este pregatit, nu mai ramane decat joaca. :)

fbm.diana4554

fbm.diana4554

Jucarii și articole pentru copii și bebeluși

17 Aug 2018, 16:20

Iar cand totul este pus la punct, nu mai lipsesc decat cateva activitati super interesante pe care le poti gasi aici: https://www.kidino.ro/12-jucarii-copii

andreiv

andreiv

Hey

25 Mai 2018, 15:14

Pantofiorul Fermecat va ofera o selectie deosebita de produse de incaltaminte pentru piticii tai nazdravani! Te asteptam cu mare drag! :)